reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
kasiek kamien mi spadl z serca !! bo zaczynalam sie denerwowac !!

allitka - babo szyjka sie nie martw :) pamietasz co kopciuszka pisala ?? ze cala poprzednia ciaze miala skrocona szyjke a na koniec sie nie chciala rozwierac !! moze doczekasz na ta nasz wspolna imprezke sylwestrowa i nowy rok na porodowce w rydach :) no i dobrze ze sie pogodziliscie !!

marta chyba mnie pobilas w temacie jedzenia :D

arabella - czasem tzreba by powiedziec FACECI !!! a czasem warto to przemilczec po prostu !!

arabella zrob mu tabelke i rozpisz kto ile dzis zrobil i mu pokaz;-)a potem zazycz sobie herbaty:-D
ehhh mnie teraz beda czekaly przejscia z mezem w domu...
daj pic daj jesc ehhh..
ale juz powiedzialam jeszcze raz wsiadzie na motor i sie pakuje i wyprowadzam...

Kochana póki nie znasz wyników postaraj się nie myśleć o tym. Bo denerwujesz tym Maluszka.

uwierz staram sie nie myslec ale sie nie da..... w kazdym badz razie co berdzie to bedzie ... najwyzej zaniose jeszcze zwolnienie z terminu na ktorym nie bylam i bedzie mi musial jeszcze jedna mozliwosc zaliczenia skombinowac.... bo jak nie to czerwiec...............

uwierz staram sie nie myslec ale sie nie da..... w kazdym badz razie co berdzie to bedzie ... najwyzej zaniose jeszcze zwolnienie z terminu na ktorym nie bylam i bedzie mi musial jeszcze jedna mozliwosc zaliczenia skombinowac.... bo jak nie to czerwiec...............
Trzeba myśleć pozytywnie.. Ja jak mam beznadziejną syt jakąkolwiek to tak właśnie sobie powtarzam.... I się udaje:tak:

a to ta mechanika slynna ?? az mi cie zal !! ja moja geomechanike zaliczalam 8 razy !! i do dzis jak sobie pomysle o obliczaniu wytrzymalosci belki stropowej to mi sie slabo robi !! albo kratownice ... wrr az mnie dreszcze przechodza !!

eja juz sie nie moge doczekac wizyty u pani doktor,,, a tu jeszcze ponad tydzien.... ide 6 .11,,,,,,,,,,,,,,, a juz bym chciala wiedziec co i jak.... w sumie nic zlego sie nie dzieje ale wiecie jak to jest ,,, lepiej zeby bylo to potwierdzone przez specjaliste:):-)

a no i bede musiala przed wizyta krew i mocz zrobic..... ciekawe czy 2 listopada laboratorium bedzie normalnie otwarte....?

reklama
Do góry