reklama
G
Georgina
Gość
No wagę miałby ładną przy porodzieA i zapomnialam dodac, ze dzidziula wazy prawie 1800g i doktorek powiedzial, ze to norma i on obstawia, ze skonczy sie na ok 3400g:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kasiek kamien mi spadl z serca !! bo zaczynalam sie denerwowac !!
allitka - babo szyjka sie nie martw pamietasz co kopciuszka pisala ?? ze cala poprzednia ciaze miala skrocona szyjke a na koniec sie nie chciala rozwierac !! moze doczekasz na ta nasz wspolna imprezke sylwestrowa i nowy rok na porodowce w rydach no i dobrze ze sie pogodziliscie !!
marta chyba mnie pobilas w temacie jedzenia
arabella - czasem tzreba by powiedziec FACECI !!! a czasem warto to przemilczec po prostu !!
allitka - babo szyjka sie nie martw pamietasz co kopciuszka pisala ?? ze cala poprzednia ciaze miala skrocona szyjke a na koniec sie nie chciala rozwierac !! moze doczekasz na ta nasz wspolna imprezke sylwestrowa i nowy rok na porodowce w rydach no i dobrze ze sie pogodziliscie !!
marta chyba mnie pobilas w temacie jedzenia
arabella - czasem tzreba by powiedziec FACECI !!! a czasem warto to przemilczec po prostu !!
arabella zrob mu tabelke i rozpisz kto ile dzis zrobil i mu pokaz;-)a potem zazycz sobie herbaty
ehhh mnie teraz beda czekaly przejscia z mezem w domu...
daj pic daj jesc ehhh..
ale juz powiedzialam jeszcze raz wsiadzie na motor i sie pakuje i wyprowadzam...
ehhh mnie teraz beda czekaly przejscia z mezem w domu...
daj pic daj jesc ehhh..
ale juz powiedzialam jeszcze raz wsiadzie na motor i sie pakuje i wyprowadzam...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A i zapomnialam dodac, ze dzidziula wazy prawie 1800g i doktorek powiedzial, ze to norma i on obstawia, ze skonczy sie na ok 3400g:-)
moj po ostatnim usg obstawial na 3100
Kochana póki nie znasz wyników postaraj się nie myśleć o tym. Bo denerwujesz tym Maluszka.
uwierz staram sie nie myslec ale sie nie da..... w kazdym badz razie co berdzie to bedzie ... najwyzej zaniose jeszcze zwolnienie z terminu na ktorym nie bylam i bedzie mi musial jeszcze jedna mozliwosc zaliczenia skombinowac.... bo jak nie to czerwiec...............
G
Georgina
Gość
Trzeba myśleć pozytywnie.. Ja jak mam beznadziejną syt jakąkolwiek to tak właśnie sobie powtarzam.... I się udajeuwierz staram sie nie myslec ale sie nie da..... w kazdym badz razie co berdzie to bedzie ... najwyzej zaniose jeszcze zwolnienie z terminu na ktorym nie bylam i bedzie mi musial jeszcze jedna mozliwosc zaliczenia skombinowac.... bo jak nie to czerwiec...............
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
uwierz staram sie nie myslec ale sie nie da..... w kazdym badz razie co berdzie to bedzie ... najwyzej zaniose jeszcze zwolnienie z terminu na ktorym nie bylam i bedzie mi musial jeszcze jedna mozliwosc zaliczenia skombinowac.... bo jak nie to czerwiec...............
a to ta mechanika slynna ?? az mi cie zal !! ja moja geomechanike zaliczalam 8 razy !! i do dzis jak sobie pomysle o obliczaniu wytrzymalosci belki stropowej to mi sie slabo robi !! albo kratownice ... wrr az mnie dreszcze przechodza !!
eja juz sie nie moge doczekac wizyty u pani doktor,,, a tu jeszcze ponad tydzien.... ide 6 .11,,,,,,,,,,,,,,, a juz bym chciala wiedziec co i jak.... w sumie nic zlego sie nie dzieje ale wiecie jak to jest ,,, lepiej zeby bylo to potwierdzone przez specjaliste:-)
a no i bede musiala przed wizyta krew i mocz zrobic..... ciekawe czy 2 listopada laboratorium bedzie normalnie otwarte....?
a no i bede musiala przed wizyta krew i mocz zrobic..... ciekawe czy 2 listopada laboratorium bedzie normalnie otwarte....?
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a czemu mialoby nie byc ?? przeciez to jest normalny dzien pracy !!