Mea a ja mam takie jazdy ze jak zjem rano sniadanie przed zajeciami to jak nie zjem czegos w przerwie, to miedzy 11-12 ogarnia mnie taka slabosc ze mam wrazenie ze sie zaraz przewróce, zimny pot itd I jak wtedy robie napad na cukiernie , to czasem az mi wstyd, ostatnio ludzie sie ze mnie smiali bo kupialm paczkow, babeczek, napoleonek, buleczek, za 20 zł... i zezarlam to prawie na raz . A wczoraj tez mialam taka jazde ale zjadlam "tylko" poczaka z brzoskwinia i z budyniem, bułke z serem, babeczke z owocami i napoleonke a i jeszcze litr tymbarka brzoskiwnia i pomarancza wypilam , to w drodze ze sklepu do domu, a w domu talez żurku, potem polozylam sie spac i tak mi sie cofało, czy wylewalo z zolądka ze malo sie nie udusilam, a moj B byl w mega szoku jak zobaczyl co w siebie wrzucilam hahahw ramach dobrego humoru strzelilam sobie mega bombe kaloryczna !!! salatka owocowa z bita smietana /taka prawdziwa 30% tluszczu!!!/ ale nie ma nikogo w domu /zwlaszcza tesciowej/ wiec nie dostane ochrzanu !!
ale rozstepy na dupsku mam meeeega !! musze cos na nie poradzic ... nie wiecie czy teraz juz szalec czy po porodzie ??
Ja sie czuje jak wielorybica nawet bym rzekła...Ale mi smaka narobiłaś
Ja bymzoatwiła te rozstępy po Antku kilka miałam i po jakims czasie stały sie niewidoczne, teraz co prawda nowych nie mam ale te stare sie porozchodziły.
A czy Wy tez czujecie sie jak słonice??
Mi sie zrobil obrzydliwy rozstep w miejscu gdzie wyjęłam kolczyka z pepka, tak miedzy tymi dwiema dziurkami :/ wyglada przepaskudnie
Bede go atakowac kremem No-Scar ale po porodzie dopiero