Oj Mea'uś kochana jestes, dziekuje teraz przynajmniej mniej wiecej wiem co jest grane u której. Kurcze to troszke sie laseczek na fenku znalazło, no nie pozostaje mi nic jak tylko trzymać kciuki. No i prosze dwóm kobietom pokazały się jajeczka hihi, tego sie nie spodziewalam,NO WIEC W ASTRONOMICZNYM SKROCIE:
elizka na patologii podlaczona do pompy z fenkiem
dagmar na patologi -> fenek 8 razy na dobe i jest nadzieja ze sie cos wyprostuje
cherie na patologii i podlaczona do kroplowy z tokoliza /cokolwiek to znaczy/ a do tego okazalo sie ze Kalinka bedzie Danielkiem !!!
daffodil idzie do szpitala dopiero po weekendzie wykluczyc zatrucie ciazowe !!
karnitynka byla na usg i tez Olwika okazala sie byc mezczyzna z porzadnymi jajami !!
nowamagdak ma isc do szpitala w zwiazku ze spojeniem lonowym ale nie wiemy dokladnie dlaczego skoro to ponoc takie normalne ...
wojtysiowa ma juz spore rozwarcie ale jakos sie trzyma i oby sie jeszcze dluuugo trzymala !!
natalka sie dzis nie odzywala a tez na fenku byla - moze trzeba sie dowiedziec co jest grane ??
karolak sie o ciebie pytala a u niej wszystko ladnie i nawet juz nie musi lezec ale lezy bo tak jej lepiej
kasiekkrk po ekscesach z wypadkiem meza dzis miala isc do ginki bo sie nienajlepiej czula ... zaraz jej smsne bo sie martwie !!
jak o kims zapomnialam to mi przypomnijcie !!
Karnitynka szok mały był? Bo Cherie w szpitalu to mi nie odpisze pewnie...
Mnie sie dzisiaj snilo pierwszy raz w tej ciazy ze urodzilam juz chlopaków, dwa takie sny pamioetam z nocy i w kazdym chlopaki wygladali inaczej W kazdym raziee obudzilam sie i sobie myslee e fajnie by bylo na serio miec takie babelki dwa małe, tak jak bym zpaomniala ze na serio je bede miala hahaha, i tak probuje sie przewrocic na drugi bok z wielkim trudem i wtedy zakumalam ze przeciez na serio bede miala malusie bąbelki sasasa.
Mam jeszzce pytanie do laseczek które duzo rzeczy zamawiaja na allegro, moze polecicie mi jakiegos sprzedawce? bo zamowilabym troszke takich pierdułek m in to co Asia wymienila tutaj w liscie troche wczesniej