reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Zamówiłam wózek i mam termin dostawy na 4.01.2010 :-D:-D:-D:-D:-D

Powiedziałam Pani, że 4 stycznia to ja syna 10 lat temu urodziłam , a córeczkę oczekuję 6 grudnia - laska przy mnie dzwoniła czy da się szybciej, i będą się starać , na ile jest to prawda to nie wiem ale .... no cóż, nie będę już zmieniać wózka bo przegapiłam sprawę , grunt , że mam fotelik

co zamowilas ??

reklama
j
a poza tym to mam podly humor...nie moglam tez spac i marzylam cala noc zebysmy mogli z mezem mieszkac sami a nie z tesciami...
a to perspektywa kilku lat jeszcze...a dziala to na mnie destrukcyjnie...
Eh rozumie Cie, ja od 5 lat nie mieszkam z rodzicami, a teraz od miesiaca mieszkamy z rodzicami mojego B i juz mam serdecznie dosyc, marze po prostu o tym zebysmy mogli sie wprowadzic do siebie zeby ten remont sie skonczył, choc złego słowa nie m oge powiedziec na tesciówke super kobita, sniadanko co rano, kanapeczki na zajecia, ale mimo wsyztsko szlag mnie trafia ze nie wiem gdzie co mam, wsyztskie moje zeczy porozpiepszana po pokojach, Boze mam nadzieje ze zdazymy sie wprowadzic maksymalnie za 2 tygodnie, bo wtedy przestaje brac fenoterol i czuje ze nastepnego dnia urodze, bo jak tylko godzine sie spoznie z tabletka to od razu mam takie skurcze, bolesne i regularne ze mysle ze za moment urodze...

MOj lezy doslownie tak samo ,ale do zeber skubaniec dosiegnie !!!!!:szok::eek:
Przez to kolejna nocka z glowy ,spojenie wogole zaczolo mi normalnie strzelac w nocy jak sie przekrecalam bylo słychac:szok:, do tego doszedl niemilosierny bol bioder i kaplica ,nie spie od godziny 3 ....mam dosc !:zawstydzona/y:
Laska ja to w nocy jak sie przekrecam to stekam jak stara baba, ledwo daje rade juz. Jeszcze dzisiaj w sklepie sie potknęłam o próg (stojący na srodku sklepu zresztą :angry:) i tak mi strzyknęło cos w krzyzu ze ledwo ide....

Laski napiszcie mi z grubsza co tu sie swieci bo tylko zobaczyłam ze Elizka ma jakies problemy z szyjką, Cherie i daffodil. trzymamy kciuki (wszytskie seść) oby jak najdłuzej

No taka temp najlepsza:tak: Najważniejsze żeby cały czas taka sama była,bez skoków.
Co prawda dla mnie 21 to za mało bo ja ciepłoduch jestem;-)Mąż mój się smieje że zbankrutujemy na opale:-D teraz jak jestem sama w domu to piec na 24 stopnie ustwiony.

Emira i ja mam wrażenie ze dupsko sięspłaszczyło,ale to chyba efekt brzucha:tak:

Monia faktycznie do stycznia to kawał czasu z zamówieniem:szok:

marta my tak bankrutujemy przy tesciowej i wujku !! oni pala tak ze w domu jak wszystkie okna sa pozamykane to juz dochodzilo do 27st !! a na piecu 80!!!!!!!!!!!!!!!!1 tylko my mamy stary piec

Co prawda dla mnie 21 to za mało bo ja ciepłoduch jestem;-)Mąż mój się smieje że zbankrutujemy na opale:-D teraz jak jestem sama w domu to piec na 24 stopnie ustwiony.

Emira i ja mam wrażenie ze dupsko sięspłaszczyło,ale to chyba efekt brzucha

O chyba nie zdazylam i poprawilas (wiesz co :-)). A 21 to tez dla mnie troche za malo. Czesto lubie po domu chodzic na ramiaczka i jak mi jest zimno to mnie drazni. Ale np jak jestem w pracy to mi sie agresor wlacza jak jest za cieplo w pokoju :eek:

ja to czytalam na naszych suwaczkach ok 20 tygodnia :D

Bardzo mozliwe ze ja tez tam :tak:

witajcie kochane gadułki...:-) wiecie co?mam zgagę...pomocy co mogę zrobić znacie jakieś skuteczne sposoby na zgagę?

Ja bylam troche w szoku jak odkrylam ze na zgage pomagaja mi frytki :sorry: moze to zasluga skrobii

marta my tak bankrutujemy przy tesciowej i wujku !! oni pala tak ze w domu jak wszystkie okna sa pozamykane to juz dochodzilo do 27st !! a na piecu 80!!!!!!!!!!!!!!!!1 tylko my mamy stary piec

Przecież można sie ugotować przy takiej temp:szok:
No ja mam super piec, jest na eco groszek ale teraz dopuki trzeba sie tylko dogrzewać to drzewo wrzucam.Najwazniejsze ze można temp ustawić :tak:

reklama
Do góry