reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Laska ja to w nocy jak sie przekrecam to stekam jak stara baba, ledwo daje rade juz. Jeszcze dzisiaj w sklepie sie potknęłam o próg (stojący na srodku sklepu zresztą :angry:) i tak mi strzyknęło cos w krzyzu ze ledwo ide....

E, z blizniakami to masz prawo :-D Nawet podwojnie! :-)

Dobrze że się w porę zorientowałam:-D:-D

W najgorszym wypadku Martuska swojemu by sie przyjrzala :-)

reklama
Eh rozumie Cie, ja od 5 lat nie mieszkam z rodzicami, a teraz od miesiaca mieszkamy z rodzicami mojego B i juz mam serdecznie dosyc, marze po prostu o tym zebysmy mogli sie wprowadzic do siebie zeby ten remont sie skonczył, choc złego słowa nie m oge powiedziec na tesciówke super kobita, sniadanko co rano, kanapeczki na zajecia, ale mimo wsyztsko szlag mnie trafia ze nie wiem gdzie co mam, wsyztskie moje zeczy porozpiepszana po pokojach, Boze mam nadzieje ze zdazymy sie wprowadzic maksymalnie za 2 tygodnie, bo wtedy przestaje brac fenoterol i czuje ze nastepnego dnia urodze, bo jak tylko godzine sie spoznie z tabletka to od razu mam takie skurcze, bolesne i regularne ze mysle ze za moment urodze...

Laska ja to w nocy jak sie przekrecam to stekam jak stara baba, ledwo daje rade juz. Jeszcze dzisiaj w sklepie sie potknęłam o próg (stojący na srodku sklepu zresztą :angry:) i tak mi strzyknęło cos w krzyzu ze ledwo ide....

Laski napiszcie mi z grubsza co tu sie swieci bo tylko zobaczyłam ze Elizka ma jakies problemy z szyjką, Cherie i daffodil. trzymamy kciuki (wszytskie seść) oby jak najdłuzej

NO WIEC W ASTRONOMICZNYM SKROCIE:
elizka na patologii podlaczona do pompy z fenkiem :(
dagmar na patologi -> fenek 8 razy na dobe i jest nadzieja ze sie cos wyprostuje
cherie na patologii i podlaczona do kroplowy z tokoliza /cokolwiek to znaczy/ a do tego okazalo sie ze Kalinka bedzie Danielkiem !!!
daffodil idzie do szpitala dopiero po weekendzie wykluczyc zatrucie ciazowe !!
karnitynka byla na usg i tez Olwika okazala sie byc mezczyzna z porzadnymi jajami !!
nowamagdak ma isc do szpitala w zwiazku ze spojeniem lonowym ale nie wiemy dokladnie dlaczego skoro to ponoc takie normalne ...
wojtysiowa ma juz spore rozwarcie ale jakos sie trzyma i oby sie jeszcze dluuugo trzymala !!
natalka sie dzis nie odzywala a tez na fenku byla - moze trzeba sie dowiedziec co jest grane ??
karolak sie o ciebie pytala a u niej wszystko ladnie i nawet juz nie musi lezec ale lezy bo tak jej lepiej :)
kasiekkrk po ekscesach z wypadkiem meza dzis miala isc do ginki bo sie nienajlepiej czula ... zaraz jej smsne bo sie martwie !!

jak o kims zapomnialam to mi przypomnijcie !!

Ostatnia edycja:
NO WIEC W ASTRONOMICZNYM SKROCIE:
elizka na patologii podlaczona do pompy z fenkiem :(
dagmar na patologi -> fenek 8 razy na dobe i jest nadzieja ze sie cos wyprostuje
cherie na patologii i podlaczona do kroplowy z tokoliza /cokolwiek to znaczy/ a do tego okazalo sie ze Kalinka bedzie Danielkiem !!!
daffodil idzie do szpitala dopiero po weekendzie wykluczyc zatrucie ciazowe !!
karnitynka byla na usg i tez Olwika okazala sie byc mezczyzna z porzadnymi jajami !!
nowamagdak ma isc do szpitala w zwiazku ze spojeniem lonowym ale nie wiemy dokladnie dlaczego skoro to ponoc takie normalne ...
wojtysiowa ma juz spore rozwarcie ale jakos sie trzyma i oby sie jeszcze dluuugo trzymala !!
natalka sie dzis nie odzywala a tez na fenku byla - moze trzeba sie dowiedziec co jest grane ??
karolak sie o ciebie pytala a u niej wszystko ladnie i nawet juz nie musi lezec ale lezy bo tak jej lepiej :)
kasiekkrk po ekscesach z wypadkiem meza dzis miala isc do ginki bo sie nienajlepiej czula ... zaraz jej smsne bo sie martwie !!

Mea Ty to wszystko z pamieci??? Jesli tak to szacun :eek:

Ehh, w końcu nadrobiłam, niby jestem na bieżąco a zawsze tyle skrobiecie, że muszę troszkę czasu poświęcić na zaległości.
Eliza 18, bardzo Ci współczuję. Mój tata zmarł jak byłam w 15 tyg w pierwszej ciąży, kilka dni przed moją obroną, a mamy już wtedy nie miałam. Na drugi dzień miałam jeszcze wypadek samochodowy, ale synek urodził się zdrowy mimo przeżyć, tylko dziadków nie poznał :-( Wierzę jednak, że istnieje nadzieja na wyleczenie twojego taty i tego mu życzę z całego serca. Jesteśmy z Tobą, wszystkie grudnióweczki Cię wesprą jeśli będziesz tego potrzebowała.

Iść do sklepu czy nie iść... Hm, zjadłabym coś słodkiego ale nie chce mi się wychodzić. Kurcze, nie lubie sama w domu siedzieć wieczorami, smutno jaos tak. Juz nawet łazienke posprzątałam z nudów

Mea to dobrze ze u Ciebie ok bo jush sie wystraszylam ze i Ciebvie cos dopadlo :*

Cześć dziewczyny!
Marta kuchnia piękna ale ja najbardziej zazdroszczę tych okien...u mnie tak wyszło że nie mam ani jednego:no:
Dziewczyny trzymajcie się jeszcze!!!
A dawno nie było Helci!
Wiesz co ja tam bym wolała troche mniej bo wszedzie takie sa w kuchni i we wszytskich pokojach normalnie od sicany do sciany...

Dagmar :* wracaj do nas szybciutko

reklama
Mea to dobrze ze u Ciebie ok bo jush sie wystraszylam ze i Ciebvie cos dopadlo :*

Wiesz co ja tam bym wolała troche mniej bo wszedzie takie sa w kuchni i we wszytskich pokojach normalnie od sicany do sciany...

Dagmar :* wracaj do nas szybciutko
To sobie pobiegasz czasem ze ściera jak przyjdzie czas sprzatania. Ale fajnie takie jasne mieszkanko:-) Marta a jak na zajęciach? Dajesz radę? Ja wymiękam czasem na ćwiczeniach z biochemii bo dziadostwo długo trwa.

Do góry