reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja mam ochotę isc potańczyć:szok: No masakra, tak bym sobie gdzieś wyszła ale u nas we wszystkich klubach napalone jak cholera więc nie będę truć maleństwa.
Aż się sama smieję z takich zachciewajek;-) A mój mężuś poszedł dziś na balety więc siedzę w domku sama

reklama
U nas na same farby poszło 300zł, jeszcze na allegro zamawiałam rzeczy do szpitala i łóżeczko zamówiłam z wyposażeniem (na te wydatki łącznie poszło z 600zł), jeszcze w tym miechu był ginek to 100zł, a jak chcę iść na 3D to 200zł muszę dać i jeszcze panele na początku listopada musimy kupić za jakieś 1300zł. No a Mój ma wypłatę 10ego dopiero, więc do 10ego trzeba wyżyć:p Ale może akurat dostaniemy taką kasę co nam koleś leci to na 3D bez problemu pójdę.

A ja mam ochotę isc potańczyć:szok: No masakra, tak bym sobie gdzieś wyszła ale u nas we wszystkich klubach napalone jak cholera więc nie będę truć maleństwa.
Aż się sama smieję z takich zachciewajek;-) A mój mężuś poszedł dziś na balety więc siedzę w domku sama

ja tez bym chetnie potanczyla ... ale przyjdzie mi jedynie pojechac popatrzec jak inni tancza ... jade 16.11 na koncert jubileuszowy mojego zespolu do krakowa ... ech juz mi lezki leca ...

georgina my tez dopiero 10 mamy wyplate ;/

Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa:)

Ale jaja , już druga niespodzianka dzisiaj, a jeszcze do końca nie nadrobiłam zaległości :szok::szok::szok:

Please, tylko żeby mojej Hani nie urosły jajeczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

karnitynka- a gdzie Ty chodzisz do lekarza i gdzie byłaś na usg??

ja mam swietny nawilzacz powietrza - recznik na kaloryfer !! ale nie wiem czy przy dziecku to bedzie wystarczajace !!

Ja mam nawilżacz i jak powieszę pranie na grzejniku to się nawet nie włączy a mam go nastawiony na 60% a z praniem w pokoju jest prawie 80%!
A temp do kąpania ma być koło 24 st a do spania 18!
Ja Hanię kąpałam w sypialni..dogrzewałam wentylatorkiem a potem wietrzyłam przed spaniem jak karmiłam małą w innym pokoju!
Ale w zimę trudno wywietrzyć pokój do 18 st jak grzeją kaloryfery:-)

Ja mam nawilżacz i jak powieszę pranie na grzejniku to się nawet nie włączy a mam go nastawiony na 60% a z praniem w pokoju jest prawie 80%!
A temp do kąpania ma być koło 24 st a do spania 18!
Ja Hanię kąpałam w sypialni..dogrzewałam wentylatorkiem a potem wietrzyłam przed spaniem jak karmiłam małą w innym pokoju!
Ale w zimę trudno wywietrzyć pokój do 18 st jak grzeją kaloryfery:-)

mnie do szczescia w zupelnosci starczy 20 st !! dla mnie optymalna i dla dziecka !! a nie 24 ktore mam teraz i gotuje sie w sosie wlasnym !!!

reklama
Do góry