reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja nie mam spakowanej:no:i nie mam zamiaru jak narazie pakowac:no:nie spiedszy mi sie z porodem,mam jeszcze czas choc nie jest za ciekawie:-(
Wlanie zamowilam sobie koszule do karmienia taka
Koszula do karmienia róż 46 LOOKat 2497 OSTATNIE (786331941) - Aukcje internetowe Allegro
A tak pozatym to w pierwszej ciazy pakowalam sie na dzien przed porodem:tak:jak dostalam skierowanie od gina do szpitala:tak:byl to 36 tydzien.

Ja też jeszcze nie jestem spakowana, ale to dlatego, że nie mam pojęcia co brać. Jak pytałam w szkole rodzenia to powiedzieli, że szczoteczkę do zębów i tyle. Położna mówiła, że może jakiś szampon jak chcę. Na stronie szpitala mam tylko wspomniane ewentualne wyniki badań, dowód osobisty, jakąś książkę i/lub muzykę jeśli chcę i fotelik żeby dziecko zabrać do domu. Więc chyba wszystko mi dadzą?

A mam jeszcze pytanko do was.
Kupujecie wogole jakis nawilżacz?Jesli tak to jaki byscie polecily bo ja sie kompletnie nie znam?

Cały czas się zastanawiam czy warto. W końcu co chwila będzie pranie schnąć więc może wystarczy? A jak nie to tak jak Mea - ręcznik na kaloryfer i tyle. Szkoda mi kasy trochę, bo to droga impreza, a że się nie znam to sprzedawca może mi wszystko wcisnąć :sorry:

Miałam niezłą akcję. Zaś spadłam ze schodów. Tzn objechałam na dupie z paru schodów. Na jednym odcinku schodów ''poręczami'' są 2 ściany. Poza tym Mój stwierdził, że on nie chce się godzić, że pewnie i tak na krótko będzie ok, to już lepiej nie gadać ze sobą;/ Poza tym na te jego epitety powiedział, że miał powód to zaklnął na mnie. Wkurzył mnie tym strasznie, ale może jeszcze się jakoś dogadamy..... :|
Aha Małej nic nie jest po upadku bo to na dupę spadałam, poza tym Mała dokazuje ładnie. Tak czy siak i tak dziwnie mi na brzuszku, ale nie wiem z czego. Jest miękki i nie ma skurczy, może przez rozciąganka Małej.

widze ze moj motyw z recznikiem chwycil :) ale tak na serio to polecam pogodynki z pomiarem wilgotnosci powietrza ... dobrze jesli jest ok 40% a u nas jak sie grzeje w kaloryferach to spada ponizej 30 i jest masakra !! dlatego ja uparcie susze pranie w sypialni bo przez to lepiej mi sie spi !! a tesciowa uparcie na mnie drze buzie ze wilgoc w domu jest i mam to pranie wyniesc na strych !! kurna jak wiem ze mi schnie nos i gardlo w nocy znaczy ze NIE JEST WILGOTNO!! ale glupiej babie tego nie wytlumaczysz ... no i drze na mnie ze jak bedzie dziecko to w sypialni powinno byc goraco tak z 24-25st !! a wszyscy i wszedzie pisza ze ma byc 21 st !! no i znowu tlumacz glupiemu !! ja nie zamierzam ani teraz ani potem wlanczac tam kaloryfera !! i codziennie rano jak sie wstaje z lozka 2-3h wietrze sypialnie .. . a jak jest za goraco to przed samym spaniem tez !!

reklama
cos sie ostatnio dzialo z gliterami, kopciuszka tez tak ma i jeszcze kilka dziewczyn ... a rejestrowalyscie sie tam na gliterach ?? bo u mnie ciagle dziala !! a ja jestem zarejestrowana ...
Ja niby też, ale tylko zarejestrowana, bez żadnych pakiecików. Skasowałam gliterka, mam w statusie Martynkę;-)

Do góry