Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa
No nie, wprost wierzyc sie nie chce. Ale dajecie popalic dziewczyny Ja tam licze, ze u mnie sie nie pomylili
Mea gratulacje swietnych wynikow, to naprawde wsaniala wiadomosc, ta jak i ta o twojej kolezance. Ale sie musi cieszyc dziewczyna:-)
Emira nastawilismy sie na Mothercare Xcursion wersja denim. Potrzebujemy z travel system , bo jeden carseat moj wspanialy maz sprzedal na ebay a drugi jest w PL Ten wozek jest drogi ale ma wlasciwie te same funkcje co 2 x tyle kosztujacy Bugaboo. Poza tym ja mialam uzywany wozek w pierwszej ciazy wiec teraz jeszcze przy grancie 190 funtow jaki pewnie tez dostalas, dolozymy i bedzie;-)No poprostu padlam jak to przeczytalam! Ciekawe czy mama Danielka otrzasnela sie juz z szoku?
Martuska a jaki wozek kupujesz? Jesli chodzi o spotkanie to koniecznie musimy cos zorganizowac
Spotkanie w takim razie mamy zaklepane
w krakowie pod kontrola jak leki podwojone nie pomoga to do szpitala
no właśnie się zapowiada że listopadówką bedę