reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Jak widac z tym spojeniem to co lekarz to inna opinia ,
Moj twierdzi ze lezenie pomaga i to nakazal bo nic innego mi nie zrobia i tak !
Jak mam sie rozejsc to i tak sie rozejde bo dziecko rosnie w srodku i nie trzeba porodu aby sie rozeszlo i poznije w pasy i hamak.
wiec to zalezy jaka uroda nasza ,jedna sie rozejdzie ze bedzie miala problemy z chodzeniem po porodzie inna nie.
moj stwierdzil ze nie bedzie przypisywal cc tylko dlatego ze mnie boli ,bo bolec musi ! Choc jak bedzie przyznal zobaczymy blizej porodu!

rozejscie spojenia lonowego ile mm lub cm sie rozchodzi bada sie przez jakies specjalne badanie usg ( ja nie mialam ) :eek: a moze powinnam !Niewiem ! NIe umre od tego mimo ze boli z dnia na dzien bardziej - szczegolnie w nocy !

zZAzwyczaj wszystkie bole biodrowe spojeniowe ogonowe.... wszystko najbardziej dokucza w nocy .... ehhh jeju jest 16.30 a juz tak ciemno....

reklama
ale w sumie co toma byc...gosciu powinien mnie zbadac a nie od razu kazac sie pakowac do szpitala. Ostatnio tez pamietam,jakos 2 tyg po wyjsciu ze szpitala mialam powtorke tego samego,napinanie macicy,skurcze itp,dzwonie do niego i mu to mowie,a on: jedyne wyjscie to szpital. I co- nakupilam magnezu,zelaza,nospe- i bralam tak jak mi dawali w szpitalu,i przeszlo bez szpitala. Mam nadzieje ze teraz tez sobie poradze bez szpitala. Nie wierze chlopu :p ale jesli do pon nie przejdzie to lepiej sprawdze to medycznie

wniosek - doktorek albo panikarz /na wszelki wypadek szpital bo jak by co ... / albo leser /co ja sie mam zastanawiac skoro moga inni ... /

asko twoj gin podobnie mowi jak moj "lez to ci nie zaszkodzi a moze pomoc" :)

Czy wy macie takie uczucie jakby hymmm jak by to nazwac "korka " w pipce???:eek: Bo ja tak odczuwam od jakiegos czasu ( ze niby dziecko tak nisko czy jak?) i nieiwem o co kaman!

:happy2:Witajcie !!!jak samopoczucie ????
Macie już spakowane torby?
pozdrawiam wszystkie grudniowe Mamy

Ja nie mam spakowanej:no:i nie mam zamiaru jak narazie pakowac:no:nie spiedszy mi sie z porodem,mam jeszcze czas choc nie jest za ciekawie:-(
Wlanie zamowilam sobie koszule do karmienia taka
Koszula do karmienia róż 46 LOOKat 2497 OSTATNIE (786331941) - Aukcje internetowe Allegro
A tak pozatym to w pierwszej ciazy pakowalam sie na dzien przed porodem:tak:jak dostalam skierowanie od gina do szpitala:tak:byl to 36 tydzien.

Hej Śliczne ;-) ja znow tylko na chwilke bo do łózia zaraz a teraz jestem po lekarzu i mała pcha sie okropnie na ten swiat. Lekarz powiedział ze jak 3 tyg wytrzymam to dobrze juz bedzie leki podwojone rozwarcie jest glowka sie pcha na szczescie wody mi nie uciekaja :-) tylko skurcze wstrzymywac i zaciskac nogi mi przyszlo:tak:

Kochana trzymaj mocno i nie poddawaj sie:no:jeszcze nie czas.

Czy wy macie takie uczucie jakby hymmm jak by to nazwac "korka " w pipce???:eek: Bo ja tak odczuwam od jakiegos czasu ( ze niby dziecko tak nisko czy jak?) i nieiwem o co kaman!

ja przyznam sie ze nie mam zadnych takich odczuc !! jedyne co napewno czuje to to ze mam mala rowezystke w brzuchu !! pedaluje po moim zoladku od jakiejs pol godziny i nie zamierza przestac !!

A mam jeszcze pytanko do was.
Kupujecie wogole jakis nawilżacz?Jesli tak to jaki byscie polecily bo ja sie kompletnie nie znam?

Wczoraj podczas seksu bolalo mnie w szrodku wiec nie wiem czy jak pojde jutro to wroce z dobrymi wiadomosciami:no:no ale jak narazie nie panikuje i mysle pozytywnie:tak:

Ja nie mam spakowanej:no:i nie mam zamiaru jak narazie pakowac:no:nie spiedszy mi sie z porodem,mam jeszcze czas choc nie jest za ciekawie:-(
Koszula do karmienia róż 46 LOOKat 2497 OSTATNIE (786331941) - Aukcje internetowe Allegro
A tak pozatym to w pierwszej ciazy pakowalam sie na dzien przed porodem:tak:jak dostalam skierowanie od gina do szpitala:tak:byl to 36 tydzien.

Kochana trzymaj mocno i nie poddawaj sie:no:jeszcze nie czas.
Sliczna ta pizamka !!!!!!!!!! chyba se strzele taka sama bo jedna narazie mam!

ja od tego sprzedawcy juz mam jedna upatrzona i ta byla druga na liscie !! tylko szkoda ze rozowa ;(

reklama
A mam jeszcze pytanko do was.
Kupujecie wogole jakis nawilżacz?Jesli tak to jaki byscie polecily bo ja sie kompletnie nie znam?

Wczoraj podczas seksu bolalo mnie w szrodku wiec nie wiem czy jak pojde jutro to wroce z dobrymi wiadomosciami:no:no ale jak narazie nie panikuje i mysle pozytywnie:tak:

ja mam swietny nawilzacz powietrza - recznik na kaloryfer !! ale nie wiem czy przy dziecku to bedzie wystarczajace !!

Do góry