wojtysiowa
przyszla maminka:)
w krakowie pod kontrola jak leki podwojone nie pomoga to do szpitala
no właśnie się zapowiada że listopadówką bedę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w krakowie pod kontrola jak leki podwojone nie pomoga to do szpitala
proponuje leżeć z dosyć duża poduszką miedzy kolanami,a czemu chcą Cie położyć do szpitala????
Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa
Hej Śliczne ;-) ja znow tylko na chwilke bo do łózia zaraz a teraz jestem po lekarzu i mała pcha sie okropnie na ten swiat. Lekarz powiedział ze jak 3 tyg wytrzymam to dobrze juz bedzie leki podwojone rozwarcie jest glowka sie pcha na szczescie wody mi nie uciekaja :-) tylko skurcze wstrzymywac i zaciskac nogi mi przyszlo
jak uwazasz ze tak jest dobrze to wracaj po tych 5 dniach do nas ja bym tu jednak dyskutowala czy nie chodzi glownie o ten pkt 1...