reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mexi ja za luteinę na receptę dopochwową płaciłam 3zł:-)I Ty tez za nią tyle powinnaś zapłacić:-)Ja mam jeszcze jedna receptę (żadna nie była mi potrzebna) więc mogę wybrać jak chcesz i wysłać Tobie, skoro masz przepisane-ja i tak już nie zużyję:-)
Emwu pisz jak wrócisz jak na USG było:-)
Joasiu..miesiąc zleci szybciutko..zobaczysz!Zaraz Męża będziesz witać:-)

reklama
Mam do Was pytanie Dziewczyny- jak u Was wygląda sprawa z seksem?
Bo ja w 3 miesiącu miałam takie nimfomańskie zapędy że szok, a od 2 tygodni zupełnie nic, zero seksu , kompletny brak jakiegokolwiek pociągu...a słyszałam że po piwerwszym trymestrze kobiety mają częściej ochotę na zbliżenia, ja chyba jestem jakas inna..:(

Mam do Was pytanie Dziewczyny- jak u Was wygląda sprawa z seksem?
Bo ja w 3 miesiącu miałam takie nimfomańskie zapędy że szok, a od 2 tygodni zupełnie nic, zero seksu , kompletny brak jakiegokolwiek pociągu...a słyszałam że po piwerwszym trymestrze kobiety mają częściej ochotę na zbliżenia, ja chyba jestem jakas inna..:(

U nas seks jest pawie codziennie:-) W ciąży różnie z tym bywa, są kobiety, które wówczas mają zwiększoną ochotę a są i takie, które nie mają smaczka. Wiem, że ciąża ma trochę do ''gadania'' w tej kwestii.

Mexi ja za luteine placilam okolo 4zl z jakims haczykiem ... potem to zalezy od apteki ale to smieszny koszt i na recepte jest napewno refundowana!!!

co do seksiku ?? cholera ja przed ciaza mialam zawsze ochote i to taka "nimfomanska" :) potem w pierwszych tygodniach jakos mi sie tak bardzo nie chcialo ale od jakis 2 tygodni znowu baaaaardzo mi sie chce :) a moj maz sie smieje ze to tak na zapas jak bym pod koniec ciazy juz nie mogla :D

U mnie różnie z tym bywa, raczej jesteśmy małżeństwem "weekendowym". Czasami mam ogromną ochotę, a czasami (jak mi źle) to żadnej.
Ostatnio mdłości mi mijają, ale zamieniają się w bóle głowy. Czy wy też tak macie? A od dwóch dni troszkę pobolewa mnie podbrzusze. No i doszły humorki ciążowe, czasami jestem wściekła strasznie, a czasami obojętna.

I mam pytanie filozoficzne. Czy Wy znalazłyście już swoje miejsce na ziemii?
Bo ja ciągle chcę zmieniać, teraz też, a M szału dostaje, moja opcja jest Anty dla niego.

Dziewczyny ktoś z was brał tutaj luteinę dopochwową.
Mam pytanko- ile za nią płacicie? Bo mi ostatnio lekarz zmienił z Duphastonu na Luteinę. Już się ucieszyłam, bo ponoć luteina jest tańsza, ale z tego co wypatrzyłam na necie, to 1 opakowanie to koszt ok. 30 zł (30 tabletek). On mi przepisał 2 razy dziennie po 2 szt.= więc codziennie po 4, to co mi taka paczka za 30 zeta starczy na tydzień???? No bez jaj :szok::szok::szok:.
Wyczytałam, że jest jeszcze jakaś inna Luteina (chyba podjęzykowa) i tylko ona jest refundowana :szok:. No bez przesady- przecież to ten sam lek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
tak, tak, w necie widziałaś cenę normalną, bez recepty :) ja brałam luteinę dopochwowo i płaciłam ok 3zł za opakowanie, ona jest poprostu refundowana i ma bardzo dużą tą refundację :)

U mnie różnie z tym bywa, raczej jesteśmy małżeństwem "weekendowym". Czasami mam ogromną ochotę, a czasami (jak mi źle) to żadnej.
Ostatnio mdłości mi mijają, ale zamieniają się w bóle głowy. Czy wy też tak macie? A od dwóch dni troszkę pobolewa mnie podbrzusze. No i doszły humorki ciążowe, czasami jestem wściekła strasznie, a czasami obojętna.

I mam pytanie filozoficzne. Czy Wy znalazłyście już swoje miejsce na ziemii?
Bo ja ciągle chcę zmieniać, teraz też, a M szału dostaje, moja opcja jest Anty dla niego.

ja nie mialam mdlosci i wlasciwie zadnych innych dolegliwosci .. .nadal nie mam :) czasem pobolewa mnie podbrzusze ale lekarz tlumaczy to tym ze maluch robi sobie miejsce i tak ma to bolec ... mam w razie czego brac nospe i to wszystko :)

szukanie miejsca na ziemi ?? moje miejsce na ziemi jest w fazie przemyslen przedprojektowych ... dzialka juz jest a budowe planujemy zaczac za jakis rok ... wszystko zalezy od finansow ... nie tyle naszych (bedziemy brac kredyt) ale naszego wspolnego pracodawcy - JSW SA ...

Dziewczyny ktoś z was brał tutaj luteinę dopochwową.
Mam pytanko- ile za nią płacicie? Bo mi ostatnio lekarz zmienił z Duphastonu na Luteinę. Już się ucieszyłam, bo ponoć luteina jest tańsza, ale z tego co wypatrzyłam na necie, to 1 opakowanie to koszt ok. 30 zł (30 tabletek). On mi przepisał 2 razy dziennie po 2 szt.= więc codziennie po 4, to co mi taka paczka za 30 zeta starczy na tydzień???? No bez jaj :szok::szok::szok:.
Wyczytałam, że jest jeszcze jakaś inna Luteina (chyba podjęzykowa) i tylko ona jest refundowana :szok:. No bez przesady- przecież to ten sam lek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Spokojnie :) Brałam luteinke dopochwowo do 14 tyg jezeli dobrze pamietam. Jest to lek refunfowany i płaciłam za niego nie wiecej napewno niz 4 zł ,wiec i ty nie zapłacisz wiecej.Luteine brałam na podtrzymanie ciazy i bardzo mi pomogła ,dzieki niej przestal bolec mnie brzuszek :) Brałam rowniez luteine podjezyk ale mi po niej było badzo niedobrze ,dosłownie cieszyłam sie jak wybrałam ostatnio tabletke .Wiec ja osobiscie wole o niebo lepsza jak dla mnie luteine dopochwowo :)

reklama
Co do sexiku ...Przez trzy pierwsze miesiace nie moglismy ze wzgledu na ciaze zagrozona,ale to moze i dobrze bo ja cos wogole nie mialam ochoty ,pozniej juz moglismy i se nadrabialismy bo i checi naszły jakos mnie wieksze ......no ale coz teraz abstynencja na miesiac buuuuuuu!!!!!!!!

Do góry