reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

O nie ale sie usmialam wlasnie gadam z moim na gadu i sie pytam : KOchanie a kupimy nianie dla naszej malpki a on mi pisze:
jak chcesz skarbie mozemy kupic
dla mnie nie ma zadnego problemu, a co to jest?
jakas lalka tak??
z bijacym serduszkiem??? HIHI

reklama
My będziemy Chrzciny mieli w domciu. Tzn ta cała ''impreza'' bo mamy duży dom to zaoszczędzimy przy tym. Ale jeszcze nie myśleliśmy czy zaczynamy imprezę od obiadu czy tylko poczęstunek, zimna płyta itd.

Przyznam Ci rację. Zawsze lubiłam oglądać tego typu filmiki. Tak samo sekcję zwłok (filmy doc.), wszelkie operacje... A co do filmików z porodu to nie powodują, że boję się porodu.
Ja mam podobne odczucia, jak wiem jak coś wygląda mniej się boję, poza tym moje ulubione seriale to te medyczne i programy dok też medyczne, ciało człowieka mnie fascynuje.

O nie ale sie usmialam wlasnie gadam z moim na gadu i sie pytam : KOchanie a kupimy nianie dla naszej malpki a on mi pisze:
jak chcesz skarbie mozemy kupic
dla mnie nie ma zadnego problemu, a co to jest?
jakas lalka tak??
z bijacym serduszkiem??? HIHI
hehe, faceci,
moj maz ostatnio rozkminial rozdwajanie sie wlosow (koncowek),

sa takie maskoty z bijacymi serduszkami, moze to fajne dla dzidzi, nie wiem :)

ja z chrzcinami poczekam do maja bo chcę, żeby mój brat był ojcem chrzestnym, a w maju ma dopiero bierzmowanie.
no i raczej chrzciny w domu ale na pewno z wynajętym cateringiem.

My tez bedziemy w domku wyprawiac chrzciny na parapetowie bylo 20 osob to chrzciny tez ogarniemy hehe ale nie wiem jeszcze kiedy bo siostra bedzie chrzesna a mieszka w Anglii wiec to uzaleznione od jej wolnego ja poczekam ile trzeba bo nie wyobrazam sobie zeby moja malpka miala kogos innego za chrzesna:)

My robimy Chrzciny w domu, ale tylko rodzice i chrzestni i ich małzonkowie :tak:
Rodzina mojego M to o (__)__) powalić a moja równiez, więc zostaja tylko bliskie osoby :)

reklama
Hello, właśnie zakupiłam proszek do prania dzidziuś 3 kg na allegro w powalającej cenie :-) W poniedziałek-wtorek będzie więc wszystko popierzemy i zaczynam do szpitala kupować. bo najwyższa pora.
Dzisiaj mam mniej skórczybyków ale za to straszny ból krzyrza nie wiem z kąd :szok::wściekła/y: chodzić nie mogę:no:

Chrzciny gdzieś kwiecień, żeby jeszcze przespał w miarę.

Do góry