grudnióweczka
Fanka BB :)
Laski wpadam sie przywitac i zyczyc wam miłego dnia !
Dzis idziemy na wesele ,wsio przygotowane tylko brak fryzury!!!!! NO i koncepcji brak na jej ułożenie , a szans nie ma co by do fryzjera mnie przyjeli wsio pozajmowane !!!!!!!!!!!!!! Maz nawet dzisiaj chate posprzatał sam bo widział ze zaraz piorunami zaczne strzelaac z oczu !!!!! Juz nie wspomne ze po ostatnim moim strojeniu na komunie gdzie ciezko mi bylo cokolwiek fajnego znalezc na moj brzuszek i chyba popadałam w depresje ,maz stanoł na głowie i wzioł urlop na jeden dzien tydzien temu co by ze mna po sklepach pobiegac i mnie ubrac na wesele co by zas jazdy nie bylo.Sukienka jest i butki tez sa fajne TO teraz biedny musi słuchac bo wlosów nie moge ułożyc ahhahahah !
Mam nadzieje ze sie bede dobrze czuła ,no wypic nie wypije nic z % , potancowac tez za wiele nie potancuje bo gin kazal uwazac ,no to co mi pozostało JEDZENIE!!!!!!!!! I bede jadła a co mi tam ! Chociaz tyle mojego !
Sle cieple pozdrowienia
To bidulo chociaż sobie pojedz, bo faktycznie mało Ci zostało, mi w sierpniu się zapowiada wesele, ale kreację już mam <cwaniak> A Tobie życzę, żebyś nudności nie dostała, żebyś napewno mogła coś zjeść I dobrej zabawy!