reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Laski wpadam sie przywitac i zyczyc wam miłego dnia :) !
Dzis idziemy na wesele ,wsio przygotowane tylko brak fryzury!!!!! NO i koncepcji brak na jej ułożenie , a szans nie ma co by do fryzjera mnie przyjeli wsio pozajmowane !!!!!!!!!!!!!! Maz nawet dzisiaj chate posprzatał sam bo widział ze zaraz piorunami zaczne strzelaac z oczu !!!!! Juz nie wspomne ze po ostatnim moim strojeniu na komunie gdzie ciezko mi bylo cokolwiek fajnego znalezc na moj brzuszek i chyba popadałam w depresje ,maz stanoł na głowie i wzioł urlop na jeden dzien tydzien temu co by ze mna po sklepach pobiegac i mnie ubrac na wesele co by zas jazdy nie bylo.Sukienka jest i butki tez sa fajne :) TO teraz biedny musi słuchac bo wlosów nie moge ułożyc ahhahahah !

Mam nadzieje ze sie bede dobrze czuła ,no wypic nie wypije nic z % , potancowac tez za wiele nie potancuje bo gin kazal uwazac ,no to co mi pozostało JEDZENIE!!!!!!!!! I bede jadła a co mi tam ! Chociaz tyle mojego !

Sle cieple pozdrowienia :)

To bidulo chociaż sobie pojedz, bo faktycznie mało Ci zostało, mi w sierpniu się zapowiada wesele, ale kreację już mam <cwaniak> A Tobie życzę, żebyś nudności nie dostała, żebyś napewno mogła coś zjeść :D I dobrej zabawy!

reklama
Ja byłam na weselu przed wczoraj ...no i niestety też tylko mogłam tańcować przy stole;-) Objadłam się ,że hej...dobrze ,że mdłości już minęły :tak:

Udanej zabawy :tak:

Cześć Dziewczynki, u mnie nareszcie trochę słońca bo deszcz wpływa na mnie depresyjnie i usypia. Fajnie macie z tymi weselami, mi już w tym roku nic się nie szykuje a najbliższe dopiero za ponad rok. Sylwester też w tym roku nam odpada a co do świąt to się okaże. Ale i tak to będzie wyjątkowy koniec roku. Czy wy też macie problemy z wypróżnianiem po tych witaminkach? Mnie ratuje poranna dawka jogurtu a najlepiej activii bo tak to było by ciężko. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej niedzieli.:-)

Cześć Kobietki:)

Ja idę na wesele 29 sierpnia a potem w lutym;))
Też jak Marzka uważam, że to będzie cudowny koniec roku, najwspanialszy:)) Już się nie potrafię doczekać!!
U nas dobrze, Bąbelek sobie rośnie, brzuszek mój jest jaki był, ale taki mam nawet po pobudce (pamiętam jak ktoś pisał, że rano ma płaski a wypukły dopiero pod koniec dnia). 4 miesiąc zaczynamy, ale fajnie:)

Milej zabawy asia. No jeszcze oprocz jedzenia - mozesz postukac nozka pod stolem, pozowac do zdjec, obgadywac gosci :) Widzisz ile rozrywek :). Baw sie dobrze.

Ja lece do pracy. Milego dnia dziewczynki. Juz dzisiaj nie zajze.Pa

A pewnie ze było fajnie ,mimo ze ciezarna wszyscy mnie zachwalali jak ja pieknie z brzuszkiem wygladam ,wogole zrobilam furrore bo czesc dalszej rodziny nie wiedziala ze zaciazyłam wiec kazdy podchodził gratulował i chcial pogadac ahahhaah !!!!
Maz chodził dumny jak paw !!!! Taz to jego dzieło ahahha ! Pojadłam -chyba wszystkiego sprobowałam ,najlepsze ze młodzi nawet dla mnie winko zorganizowali co bym mogła toasty chlapnac razem z nimi :cool2:.
Potancowałam alez owszem ,gdyz czułam sie rewelacyjnie !!!!!!!! NO i zabalowalam do 4 rano ,a smialam sie do meza ze pewnie wrocimy po 22 i nawet torta nie sproboje,
Jednak na poprawiny juz nie mialam siły isc ,nie chcielismy z mezem przedobrzyc ,wiec zaprosił mnie na obiad do knajpy ,poszlismy z Patrykiem spacerkiem i zachaczylismy tez o lodziarnie z lodami wloskimi .....nie ma co jak zapachniało mimo ze obiad w knajpie zjedzony to lody tez sie zmiesciły.

To bidulo chociaż sobie pojedz, bo faktycznie mało Ci zostało, mi w sierpniu się zapowiada wesele, ale kreację już mam <cwaniak> A Tobie życzę, żebyś nudności nie dostała, żebyś napewno mogła coś zjeść :D I dobrej zabawy!
Kochana dziekuje bardzo ! A wiec bylo super ,i pojadlam wszystkiego ahahhah nie załowałam sobie ! Mdlosci nie miałam ,ale tak jest od poczatku ciazy wiec o to sie nie bałam !

reklama
Dziewczyny wkleiłam kilka ciuszków dla dzidzi w odpowiednim watku ,wkoncu jakos mnie naszło z rana :) A w planach mam jeszcze duzo innych rzeczy do zrobienia.Dzis mam jakis fajny dzien :)

Ostatnia edycja:
Do góry