emwu76
Fanka BB :)
A no i gratuluje fundamentow . Wiem jaka to radocha. Teraz zacznie domek rosnac w gore . Mi sie juz troszke anudzila budowa. Chcialabym juz to skonczyc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nareszcie jestescie .
A ja jestem zmuszona do ogladania filmow familijnych w weekend (harry poter, gladiator, troja,wladca pierscieni, madagaskar itp...) i filmow akcji (matrix, itp) . A poniewaz mam samych chlopow w domu jestem skoncentrowana na meskim kinie. Lubie skomplikowane filmy psychologiczne, thillery trzymajace w napieciu, uwielbiam filmy oparte na faktach (polecam Song For a Raggy Boy), a takze o seryjnych mordercach. Jakas dziwna chyba jestem . Mimo to czasem hukne piescia w stol i krzykne "dzisiaj babski film " .
No i nie ma dyskusji.
ogolnie ogladamy baaaardzo duzo filmow. Nie moge sie teraz skupic zeby cos polecic. Mam taki metlik w glowie. Jak mi cos wskoczy na mysl to napisze.
Jak Martuska lubisz babskie romantyczne komedie to moze Ci sie spodoba "50 pierwszych randek".
A jedne z moich ulubionych filmow to "Czlowiek w ogniu", "Wiezienie Shawshank" ,
A Martuska to mamy kilka Bobowych budowniczych na tym forum . Ty , ja , Marta .
U nas juz parapety wenetrzne zakladaja. W zeszlym tygodniu kominek postawili, lazienki wykafelkowane i kuchnia przyjechala . Mimo to jeszcze mnostwo roboty. Garaz musimy budowac, teren zagospodarowac bo bloto dookola (a dzialka spora) no i wykonczyc wnetrze. Mam nadzieje ,ze do grudna sie uporamy .
Jestes moze zalogowana na forum muratora?