reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja do rannych ptaszków napewno się nie zaliczam;P mogłabym spac do południa, za to wieczorkiem kłade się spać po 23 bo zasnąć nie mogę no a poza tym w nocy zawsze bierze mnie na "podjadanie" (czyt. wchłanianie wszystkiego co jest pod ręką;P ) . u mnie wkońcu ładna pogoda, więc ide na spacer do parku, trzeba kożystac;) Miłego dnia i spacerowania:)

reklama
A ja ogolnie nie mam problemow ze spaniem. Tzn ostatnio jak sie juz rano obudze to nie moge wrocic do snu. Dzisiaj w nocy byl taki problem ,ze obudzilam sie o 4!!! i JUZ NIE SPALAM DO RANA.
jestem zmeczona i mam dola. Strasznie mi dzisiaj smutno. Pocieszam sie tylko ,ze to hormony i jutro bedzie wszystko lepsze. Dzisiaj wszystko jakies straszne mi sie wydaje. :(

cześć

Mój dzidziulek ma 61mm, serduszko bije, a przyzierność karkowa 1 ;-) więc teraz już tylko się cieszyć i pomału trzeba robić miejsce w domu dla nowego członka rodziny ;-)

Bardzo się cieszę Beatko!
Ja też mam dziś doła bo oblałam egzamin na prawko;( Ludzie mi się wpierdzielili na pasy choć widzieli, że jadę!! Jestem strasznie wkurrrzona..!! I nic mi się nie chce.

Dxzieczynki. Od tygodnia biore witaminki. "prenatal". Przedwczoraj zaczely mnie swedziec uda . Na poczatku myslalam ,ze moze mi wloski po goleniu odrastaja :). Wczoraj swedzialy mnie uda od wewn strony i od zewn. Dzisiaj rano zaczelam sie drapac po rekach. Myslicie ,ze to reakacja na jakis ze skladnikow ?
Zaznaczam ,ze nie zmienilam proszku, wody, mydla ani balsamu do ciala.

Dzien dobry - spac nie moge :(
A gdzie jest Reve? wyprowadzila sie na te Mazury na zawsze?

Ja tam tez spac nie moge,jak nie w nocy to budze sie z samego rana ,ale co tam tragedii az takiej nie ma ,bo zasypiam bez sprzeciwu o 20 lub kilka minut po hahahah wiec ja jestem poprostu wyspana !

Co Reve pisała do mnie ze wrociła z Mazur i u niej wsio ok ! Miała nadrobic zaleglosci na forum i sie odezwac do nas ! A tu echooooo ! Dostanie klapsa na dupala! Mam nadzieje ze u iej nadal wsio ok ,tylko czasu brak na pisanie!

Hejcia wszystkim:):) Wczoraj miałam kolejną wizytę wszystko oki:):) Nie miałam robionego Usg więc nie widziałam mojej kruszynki:(:( Nio ale teraz mam wizyty co 2 tygodnie więc kalendarz pęka w szwach do końca lipca i na pewno do tego czasu się jeszcze napatrze na moje maleństwo:):)Dostałam skierowanie na badania prenetalne czy coś takiego tylko tak profilaktycznie i dlatego że jest promocja w szpitalu:) Wiecie na czym polegają te badania i czy któraś z was je miała??? Pozdrowionka i buziczki:):) Miłego dnia dla was i kruszynek:):)

NIe martw sie ja 8 czerwca tez nie miałam zrobionego usg gdyz pojechało do serwisu bleeeeeeeeeee i wyszłam wprost wkurzona.Ale co tam wazne ze z dzidzia ok i ma sie dobrze u mnie w brzuszku !

Cześć dziewczyny!:-) Trochę zaniedbałam pisanie, ale ostatnio jakiś podły humor mnie dopadł, to pewnie przez tą pogodę. Urlop mi się kończy, a pogoda nadal beznadziejna. Cały dzień najchętniej bym przespała. Może rozpogodzi się po południu, to wyciągnę mojego M na spacer. W piątek idę zrobić badania, gin zlecił mi grupę krwi, morfologię i badanie og. moczu. O dziwo ostatnio miałam całkiem wysoką hemoglobinę, jak na ciążę, ale to pewnie dlatego, że jem wszystko i w hurtowych ilościach.;-);-);-) A skoro o tym mowa, zmykam zrobić sobie jakieś śniadanie.;-)pa pa

Wszystko i hurtem to ja tez dlatego wyniki mam bardzo dobre haaaaaaa!Z pogoda u nas to samo blee!

Ja do rannych ptaszków napewno się nie zaliczam;P mogłabym spac do południa, za to wieczorkiem kłade się spać po 23 bo zasnąć nie mogę no a poza tym w nocy zawsze bierze mnie na "podjadanie" (czyt. wchłanianie wszystkiego co jest pod ręką;P ) . u mnie wkońcu ładna pogoda, więc ide na spacer do parku, trzeba kożystac;) Miłego dnia i spacerowania:)

Ha ha ha Z podjadaniem mam to samo co TY ! Głodna jestem i tyle ! Maz zabiera ze soba banana co bym nie musiala wstawac ,ale juz mi zbrzydly banany no ile mozna!!! I zaczełam zagladac w srodku nocy do lodowki ....hymmm moj sie za głowe łapie :szok:

reklama
A ja ogolnie nie mam problemow ze spaniem. Tzn ostatnio jak sie juz rano obudze to nie moge wrocic do snu. Dzisiaj w nocy byl taki problem ,ze obudzilam sie o 4!!! i JUZ NIE SPALAM DO RANA.
jestem zmeczona i mam dola. Strasznie mi dzisiaj smutno. Pocieszam sie tylko ,ze to hormony i jutro bedzie wszystko lepsze. Dzisiaj wszystko jakies straszne mi sie wydaje. :(

NO wez sie nam nie dołuj dziewczyno ! Co do spania ,mam to samo ! Wszystko spi w domu a ja bym juz cos porobiła oczy jak 5 zł otwarte i tyle ! NUDZE SIE i czekam az wszystko wstanie ,oczywiscie podjadajac cos w kuchni !:happy:

Do góry