reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny, a co słychać u pozostałych mam bliźniaków- 23marta i karolak12- chyba dawno ich tutaj nie było, albo ja nie zauważyłam

marcie rok akademicki sie zaczął i pewnie ciezka jej z dwoma istotkami w brzuszku a karolak pisała ostatnio ze cos sie nie najlepiej czuje z tego co pamietam tak po krótce

reklama
moja mała jeszcze około półtora tygodnia temu tez uwaliła sie poprzecznie jak lezałam no mysllam ze mnie rozerwie zaczełam ja błagac zeby wracała na swoje miejsce i głaskalam głowke w dól a nozki w gore tak zeby jej pomoc i sie udalo a dzis mnie tak brzuch bolał a w sumie szczypał jakby mnie tam gryzła złosnica mala:oo2::hmm:
Ja go próbowałam powstrzymać ale nie dało rady. Prośbą czy groźbą - nic. Chciałam go przytrzymać to złośnik tak wywijał że bolało jeszcze bardziej. Wrrrr, ciekawość mnie zżera jaki on duży jest bo siłe ma taką że szok. No i ciekawe czy jednak będzie rozsądny i zanurkuje główką w dół.

ja mate tez dostalam :) sie mam fajnie z tymi moimi siostrami/szfagierkami :)

co do mam blizniakow to karolak odzywala sie jakis czas temu ... ale ona bidula lezy plackiem i co najwyzej nas czyta <w tym miejscu machamy do mamusi i do chlopcow!!> a marty faktycznie nei bylo chyba od srody wieczora ... mam nadzieje ze jest wszystko dobrze !!!

Ja go próbowałam powstrzymać ale nie dało rady. Prośbą czy groźbą - nic. Chciałam go przytrzymać to złośnik tak wywijał że bolało jeszcze bardziej. Wrrrr, ciekawość mnie zżera jaki on duży jest bo siłe ma taką że szok. No i ciekawe czy jednak będzie rozsądny i zanurkuje główką w dół.

to obrocił sie na stałe łobuziak:szok: ????

przerazaja mnie te wydatki.........:zawstydzona/y: tymbardziej ze z kaska jakos cienko////
dobrze ze lozeczko mamy po innym dziecku ale mimo to jeszcze tyyyle rzeczy trzeba dokupic... najbardziej to mnie posciel dla dzieci rozwala... ceny sa masakryczne... a moze wy gdzies znalazluyscie cos tanszego?
allegro lub cos... bo juz sama nie wiem....

wozek bedziemy kupowac w komisie....niestety nie stac mnie na szalenstwa.... moja mama obiecala dac na kolyske (lub czesc wozka-do wyboru) ok 400-500zl.... ona sama nie bardzo ma z czego ale sie stara... a tesciowa///////////ech szkoda gadac,,, ona daje tylko starszemu synowi a raczej jego zonie ktora jest o 10 tyg krocej w ciazy niz ja,,,, no ale ja jestem ta mlodsza i zarazem glupsza....

mam juz czasami dosc mowie wam... chodze i plakac mi sie chce.. ale wez tu sie rozplacz to jeszcze pare "cieplych" slowek bym dostala.........

reklama
Do góry