karnitynka1982
Fanka BB :)
Nessi piekniusie te zabawki ale rzeczywiscie spory wydatek na jedno sie moze skusze ale obydwa takie fajne ze jak tu wybrac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to za mega owca jest ?? bo ja to mam tylko maja zabe i ona ma mala usypiac juz jak mala szaleje to jej rechotke wlanczamy i jest chwile spokoju Matylda to dobra żaba jest
Nessi - a sterntaler który masz? Ja dostałam stellę - faaaaaajna jest tylko czy działać będzie?
No na to wygląda. Teraz głowę ma z lewej, nogami smyra mnie na maxa z prawej nad biodrem a rączkami wali w pępek. A było już tak pięknie - walił nóżkami po żebrach i duuuuuuupa. I mam dziwne przeczucie że już nie fiknie głową w dół.to obrocił sie na stałe łobuziak ????
Ta owca ma w sobie moduł wbudowany i jak dziecko płacze to on się włącza i odtwarza dźwięk bijącego serca.a co to za mega owca jest ?? bo ja to mam tylko maja zabe i ona ma mala usypiac juz jak mala szaleje to jej rechotke wlanczamy i jest chwile spokoju Matylda to dobra żaba jest
przerazaja mnie te wydatki......... tymbardziej ze z kaska jakos cienko////
dobrze ze lozeczko mamy po innym dziecku ale mimo to jeszcze tyyyle rzeczy trzeba dokupic... najbardziej to mnie posciel dla dzieci rozwala... ceny sa masakryczne... a moze wy gdzies znalazluyscie cos tanszego?
allegro lub cos... bo juz sama nie wiem....
wozek bedziemy kupowac w komisie....niestety nie stac mnie na szalenstwa.... moja mama obiecala dac na kolyske (lub czesc wozka-do wyboru) ok 400-500zl.... ona sama nie bardzo ma z czego ale sie stara... a tesciowa///////////ech szkoda gadac,,, ona daje tylko starszemu synowi a raczej jego zonie ktora jest o 10 tyg krocej w ciazy niz ja,,,, no ale ja jestem ta mlodsza i zarazem glupsza....
mam juz czasami dosc mowie wam... chodze i plakac mi sie chce.. ale wez tu sie rozplacz to jeszcze pare "cieplych" slowek bym dostala.........
Ta owca ma w sobie moduł wbudowany i jak dziecko płacze to on się włącza i odtwarza dźwięk bijącego serca.
Nessi piekniusie te zabawki ale rzeczywiscie spory wydatek na jedno sie moze skusze ale obydwa takie fajne ze jak tu wybrac
A ja wyciągnęłam ten moduł i go włączyłam i zrobiłam test. Zawyłam i zadziałał.
No niestety dziecko to nie tylko radośc i szczeście ale też i wydatki a im starsze tym droższe
Ja np. zazdroszczę dziewczynom które mają w rodzinie małe dzieci ( lub własne ) i po Nich mogą coś ''przysposobić'' - ( z dawnego uzytku j.polskiego)
Ja nie mam ani w rodzinie nikogo ani dzieci, więc trzeba wszystko kupić od podstaw
przerazaja mnie te wydatki......... tymbardziej ze z kaska jakos cienko////
dobrze ze lozeczko mamy po innym dziecku ale mimo to jeszcze tyyyle rzeczy trzeba dokupic... najbardziej to mnie posciel dla dzieci rozwala... ceny sa masakryczne... a moze wy gdzies znalazluyscie cos tanszego?
allegro lub cos... bo juz sama nie wiem....
wozek bedziemy kupowac w komisie....niestety nie stac mnie na szalenstwa.... moja mama obiecala dac na kolyske (lub czesc wozka-do wyboru) ok 400-500zl.... ona sama nie bardzo ma z czego ale sie stara... a tesciowa///////////ech szkoda gadac,,, ona daje tylko starszemu synowi a raczej jego zonie ktora jest o 10 tyg krocej w ciazy niz ja,,,, no ale ja jestem ta mlodsza i zarazem glupsza....
mam juz czasami dosc mowie wam... chodze i plakac mi sie chce.. ale wez tu sie rozplacz to jeszcze pare "cieplych" slowek bym dostala.........