reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Kurde w sumie jak się wszystko podsumuje :eek:

U mnie , wsio ubrania, rożki, pieluchy, kocyki itd. 750,-
łożeczko i komoda przewijak 600
wyposażenie łóżeczka z wszystkim 400
gryzaki i zabawki smoczki do łóżeczka 150

do tego jeszcze dojdzie wanienka ok 100
kosmetyki (?)
wózek 1700
przewijak 50
pampersy (?)

no u mnie samo łozeczko z szuflada kosztowało 700 zł ale mam nadzieje posłuzy jeszcze kolejnnym dziecia

Ja nie liczyłam ile wydałam i ile jeszcze wydam, nawet nie próbuję kalkulować i podliczać - może i lepiej, że nie wiem ile ta przyjemność będzie mnie kosztować

A ja pół dnia bez prądu a drugie pół tak szybko zleciało że szok. Młody znów mi się obrócił i leży poziomo. Chyba mu nie za wygodnie głową w dół. Kurde, ale jak to boli jak on się tak przekręca - aż mi gwiazdy przed oczami sie pokazują. I tak się wypinał że myślałam że pęknie mi skóra. Ech, niezły rozrabiaka będzie z niego.

dagmar - won do łóżka i leżeć, leżeć, i jeszcze raz leżeć!!!!

moja mała jeszcze około półtora tygodnia temu tez uwaliła sie poprzecznie jak lezałam no mysllam ze mnie rozerwie zaczełam ja błagac zeby wracała na swoje miejsce i głaskalam głowke w dól a nozki w gore tak zeby jej pomoc i sie udalo a dzis mnie tak brzuch bolał a w sumie szczypał jakby mnie tam gryzła złosnica mala:oo2::hmm:

reklama
czesc dziewczynki: po chwilowej przerwie ale sie pojawiam.... co tam ciekawego?
nie bylo mnie chwile a wy juz machnelyscie 80 stron:)):):szok::szok: kiedy ja to nadrobie?:-)

no bedzie ci ciezko :D
z ciekawych rzeczy to jutki dziewczynki ladnie nam rosna, my wydajemy swoje pieniazki na wyprawkowe rzeczy no ale dziewczyny leza, cherie ma paskudna morfologiue ale ostro trzymamy kciuki !! dagmar tez wczoraj nam wyladowala na izbie przyjec ale dzis juz troszke jest lepiej !!

Do góry