jak to wszystko w sklepie sie za jednym razem kupi to faktycznie moze zabolec !!
na szczescie tesciowa zdeklarowała sie za dzissiejsze zakupy zwrocic dobrze ze mam taka mozliwosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to wszystko w sklepie sie za jednym razem kupi to faktycznie moze zabolec !!
Kurde w sumie jak się wszystko podsumuje
U mnie , wsio ubrania, rożki, pieluchy, kocyki itd. 750,-
łożeczko i komoda przewijak 600
wyposażenie łóżeczka z wszystkim 400
gryzaki i zabawki smoczki do łóżeczka 150
do tego jeszcze dojdzie wanienka ok 100
kosmetyki (?)
wózek 1700
przewijak 50
pampersy (?)
Ja jak przeliczałam swoje wydatki to wyszło mi duużo mniej Ciekawe jak będzie wyglądało zderzenie teorii z praktyką:-)
my troche poszlelismy bo wiedzielismy ze nam pomoga
A ja pół dnia bez prądu a drugie pół tak szybko zleciało że szok. Młody znów mi się obrócił i leży poziomo. Chyba mu nie za wygodnie głową w dół. Kurde, ale jak to boli jak on się tak przekręca - aż mi gwiazdy przed oczami sie pokazują. I tak się wypinał że myślałam że pęknie mi skóra. Ech, niezły rozrabiaka będzie z niego.
dagmar - won do łóżka i leżeć, leżeć, i jeszcze raz leżeć!!!!
wiecie zagladnelam do mojego pliku z wydatkami i jak podliczylam wszystko - planowane i wydane to mi tego ponad 3500 wyszlo !!
czesc dziewczynki: po chwilowej przerwie ale sie pojawiam.... co tam ciekawego?
nie bylo mnie chwile a wy juz machnelyscie 80 stron) kiedy ja to nadrobie?:-)