mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mnie tez rozne teksty nie omineł typu " o córcia urode zabiera" albo " jaki grubasek " ale co tam nie sobie mówia
takie teksty toleruje tylko z ust meza nikogo wiecej!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tez rozne teksty nie omineł typu " o córcia urode zabiera" albo " jaki grubasek " ale co tam nie sobie mówia
ja zas takie nietypowe komplemety mam od ginekologtakie teksty toleruje tylko z ust meza nikogo wiecej!!!
nooooo
ja zas takie nietypowe komplemety mam od ginekolog
łózeczko o tego posciel ochraniacze baldachim stelaz do tego
materac wypełnienie do poscieli
rozek, przewijak ,pokrowiec na przewijak ,reczniki do kapieli , przescieradło,wanna,2 pajacyki , pieluchy tetrowe i flanelowe , proszek i płyn do płukania , dla mamusi poduszka po porodzie, szczotka ,grzebien, butelka ,szampon i mleczko do ciala dla dzidzi i dzis wydane dokladnie 1700 + wczesniejsze ciuszki dla dzidzi pampersy ,płyn do kapieli, kocyki i wyszła niezła suma
no i posciel jest w zabki zrobie zdjecie to wkleje w najblizszym czasie:-)
łózeczko o tego posciel ochraniacze baldachim stelaz do tego
materac wypełnienie do poscieli
rozek, przewijak ,pokrowiec na przewijak ,reczniki do kapieli , przescieradło,wanna,2 pajacyki , pieluchy tetrowe i flanelowe , proszek i płyn do płukania , dla mamusi poduszka po porodzie, szczotka ,grzebien, butelka ,szampon i mleczko do ciala dla dzidzi i dzis wydane dokladnie 1700 + wczesniejsze ciuszki dla dzidzi pampersy ,płyn do kapieli, kocyki i wyszła niezła suma