karnitynka1982
Fanka BB :)
Zjadlam wlasnie buleczke z serem i pasztetem a do tego ogorasy zrobione przeze mnie pierwszy raz daja w rure na maxa ale wypasiony smaczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sumie też nie taki duży- 92-93cm. na wysokosci pępka :-)
a ja mam na odwrot jak mam gdzies isc to akurat musi mi sie dobrze spac i sie rano denerwuje ze musze wstac a bylo tak blogo:-)
podczytuje was caly dzien ale nic nie pisze bo jakis zly dzien mam...leze przed tv i nawet sama nie wiem co ogladam...
kazdy dzien taki sam w lozku....poszlabym jzu na spacer z malym...a tu jeszcze tyle lezenia...
to co wy kupiliscie za taka kase????
dagmar ty sobie lepiej lezakuj bo wypadaloby zebys jeszcze w szpitalu nie ladowala babo !!!!
Oglądajcie TVN - Niania rodzi :-)
Mi juz pare "miłych" osob powiedzialo ze mi sie przytylo ale nie zwaracam na to uwagi a najlepsze jak ostatnio kolezanka mi mowi ze spotkala wspolna znajoma a ta do niej kurde widzialas ale ta aska sie roztyla a tak dobrze wygladala a moja kumpela do niej a Ty ksiezniczko schudlas jak bylas w ciazy??? Ta wielkie zdziwko i sie przymknela nie znosze ludzi ktorzy szukaja tylko sensacji kto schudl a kto przytyl a kto ma nowe buty i jakiej firmy grr jestem uczulona na takie zachowanie.
Taka juz ludzka natura beda zawsze gadac co by sie nie dzialomnie tez rozne teksty nie omineł typu " o córcia urode zabiera" albo " jaki grubasek " ale co tam nie sobie mówia
mam ci wszystko wymienic