reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A ty upieklas ciasto?Ja bym chyba nie byla taka odwazna.
Nie, nie upiekła, bo nie wiedziałam, że rodzę- bolał mnie brzuch ale myślała, że chce mi się kupę :-D:-D:-D:-D, przyszła do mnie młodsza o 6 lat siostra i stwierdziłyśmy, że jednak mam skurcze i to co 2 min. Jak się zorientowała, to msiałam się ubrać, a tatuśka wysłałam po film do aparatu,- na ciasto nie było czasu

Nie, nie upiekła, bo nie wiedziałam, że rodzę- bolał mnie brzuch ale myślała, że chce mi się kupę :-D:-D:-D:-D, przyszła do mnie młodsza o 6 lat siostra i stwierdziłyśmy, że jednak mam skurcze i to co 2 min. Jak się zorientowała, to msiałam się ubrać, a tatuśka wysłałam po film do aparatu,- na ciasto nie było czasu
Haha ale sie usmialam no to juz wiem jak rozpoznac oznaki porodu gorzej jak mi sie bedzie jednak chcialo to drugie :D
moz-screenshot.jpg

witam mamuski
my dzis robilismy dzidziusiowe zakupy i chyba juz wszytko mamy oprocz wozka i jestesmy lzejsi o 2600 tys. zł no i na wozek pojdzie około 2 tys :szok:
niunia jeszcze nie przyszla na swiat a juz tyle kosztuje:eek:

witam mamuski
my dzis robilismy dzidziusiowe zakupy i chyba juz wszytko mamy oprocz wozka i jestesmy lzejsi o 2600 tys. zł no i na wozek pojdzie około 2 tys :szok:
niunia jeszcze nie przyszla na swiat a juz tyle kosztuje:eek:

to co wy kupiliscie za taka kase????

dagmar ty sobie lepiej lezakuj bo wypadaloby zebys jeszcze w szpitalu nie ladowala babo !!!!

reklama
Do góry