karnitynka1982
Fanka BB :)
Ooooo kochana chyba bym urodzila jakbym je wszystkie zjadla hihi dawaj do mnie caly talerz mam!!!karnitynka zjadłaś już ciasteczka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo kochana chyba bym urodzila jakbym je wszystkie zjadla hihi dawaj do mnie caly talerz mam!!!karnitynka zjadłaś już ciasteczka?
Nie, nie upiekła, bo nie wiedziałam, że rodzę- bolał mnie brzuch ale myślała, że chce mi się kupę , przyszła do mnie młodsza o 6 lat siostra i stwierdziłyśmy, że jednak mam skurcze i to co 2 min. Jak się zorientowała, to msiałam się ubrać, a tatuśka wysłałam po film do aparatu,- na ciasto nie było czasuA ty upieklas ciasto?Ja bym chyba nie byla taka odwazna.
Ooooo kochana chyba bym urodzila jakbym je wszystkie zjadla hihi dawaj do mnie caly talerz mam!!!
Ja juz sobie ten Twoj przepis tez zapisalam i bede robic ta zapiekanke mowisz ze dobra?ja mam zapiekankę z ryżu, jabłek, cynamonu i ze słodką śmietanką
pyszka!
Haha ale sie usmialam no to juz wiem jak rozpoznac oznaki porodu gorzej jak mi sie bedzie jednak chcialo to drugieNie, nie upiekła, bo nie wiedziałam, że rodzę- bolał mnie brzuch ale myślała, że chce mi się kupę , przyszła do mnie młodsza o 6 lat siostra i stwierdziłyśmy, że jednak mam skurcze i to co 2 min. Jak się zorientowała, to msiałam się ubrać, a tatuśka wysłałam po film do aparatu,- na ciasto nie było czasu
witam mamuski
my dzis robilismy dzidziusiowe zakupy i chyba juz wszytko mamy oprocz wozka i jestesmy lzejsi o 2600 tys. zł no i na wozek pojdzie około 2 tys
niunia jeszcze nie przyszla na swiat a juz tyle kosztuje