już 4 rozpakowane ) jakoś się trzymamy, ale już podejrzewam że się posypie niektóre już mają skurcze ale czakają aż się rozkręcą )ja juz to chyba nawet przez sen mowie !!!
a listopadowki juz 3 rozpakowane !! albo dopiero bo w sumie na druga polowe pazdziernika to chyba niewiele
reklama
ja kupialm jelpa do balego i do koloru i gratis dostalam plyn do plukania tkanin jelpa 1l.:-)Mialam siedziec w domu caly dzien ale tak sie wynudzilam ze skoczylam do reala poza tym chleba nie mialam NO i kupilam przy okazji 2,4 kg jelpa bo byla promocja w poniedzialek ruszam z praniem!
lajtway
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem:-)
Moje Szczescie w brzuszku jest dzis jakies superaktywne, caly dzien czuje jak mi po brzuchu smiga, fajna sprawa ale czasem az boli.
Mea, jak Ty sie wyszykujesz to tym ciotkom kopary opadna:-)
Wika, z zaproszeniem na pewno sobie poradzisz, nawet ja sobie poradzilam, hihi;-)
Moje Szczescie w brzuszku jest dzis jakies superaktywne, caly dzien czuje jak mi po brzuchu smiga, fajna sprawa ale czasem az boli.
Mea, jak Ty sie wyszykujesz to tym ciotkom kopary opadna:-)
Wika, z zaproszeniem na pewno sobie poradzisz, nawet ja sobie poradzilam, hihi;-)
Myślę, że ty "przejście" kilku kilometrów zajmie mu najmniej czasu- załatw od razu kogoś od mierzenia czasu, jest szansa, że zostanie wpisany do księgi ginnesa ( nie wiem jak się to pisze) jako najszybciej pokonany dystans pod ziemią.:-):-)no to wyobraz sobie ze ja musze najpierw zadzwonic na dyspozytornie /i trafic na jakiegos normalnego ludzika!!/ i poprosic zeby go ODSZUKALI NA DOLE !! nie masz pojecia jakie to jest przedsiewziecie !! bo najpierw trzeba znalezc kierownika ktory wie jaki sztygar robil podzial, potem tego sztygara, ktory wie gdzie poslal do pracy mojego M a dopiero potem zadzwonic kazac mu isc na wyjazd /zwykle z buta pare kilometrow pod szyb/ ... potem trzeba znalezc sygnaliste co by go na gore wywiozl i pana ktory ma klucze od łazni a jak juz sie wykapie to pewnie bedzie trzeba znalezc planistke co by mu wypisala urlop /no chyba ze ktos mu odbije dyskietke w co raczej watpie/ i kieronika, ktory go laskawie podpisze !! JA W MIEDZYCZASIE UPIEKE TO CIASTO I PEWNIE ZDAZE JESZCZE SPORA JEGO CZESC ZJESC !!!
dagmar
Mea masz rację zastrzyk był na skurcze, do tego teraz no-spa.
Wypuścili mnie bo podpisałam że nie zostanę, nie mogę jak zacznie być gorzej to się położę.
Dzisiaj lepiej ale i tak boli dół brzucha i ciśnie do dołu, bleee.
Cóż Mea gratuluje.
Dziewczynki nadrabiam po troszku i do wyrka bo już boli, 10 minut na siedząco i koniec :-(
Wszystkim dziękuję za kciuki;-)
3majcie się
Wypuścili mnie bo podpisałam że nie zostanę, nie mogę jak zacznie być gorzej to się położę.
Cóż Mea gratuluje.
Dziewczynki nadrabiam po troszku i do wyrka bo już boli, 10 minut na siedząco i koniec :-(
3majcie się
Musisz być twarda, bo leżenie przy dwójce małych dzieci w domu nie jest łatwe.Mea masz rację zastrzyk był na skurcze, do tego teraz no-spa.
Cóż Mea gratuluje.
3majcie się
Trzymaj się i dbaj o siebie
maggie_f
A ja pół dnia bez prądu a drugie pół tak szybko zleciało że szok. Młody znów mi się obrócił i leży poziomo. Chyba mu nie za wygodnie głową w dół. Kurde, ale jak to boli jak on się tak przekręca - aż mi gwiazdy przed oczami sie pokazują. I tak się wypinał że myślałam że pęknie mi skóra. Ech, niezły rozrabiaka będzie z niego.
dagmar - won do łóżka i leżeć, leżeć, i jeszcze raz leżeć!!!!
dagmar - won do łóżka i leżeć, leżeć, i jeszcze raz leżeć!!!!
karnitynka1982
Kochana juz z gorki ani sie nie obejrzysz a bedziesz spacerowala i smigala jak rakieta przy maluszku nie lam sie dasz rade!!!a ja mam na odwrot jak mam gdzies isc to akurat musi mi sie dobrze spac i sie rano denerwuje ze musze wstac a bylo tak blogo:-)
podczytuje was caly dzien ale nic nie pisze bo jakis zly dzien mam...leze przed tv i nawet sama nie wiem co ogladam...
kazdy dzien taki sam w lozku....poszlabym jzu na spacer z malym...a tu jeszcze tyle lezenia...
kopciuszek2107
Nie stresuj się, to jest najpiękniejsza rzecz na świecie, nie myśl o tym ,żyj spokojnie jak żyłaś dotychczas.
Przy pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia, i położna powiedziała, że jak poczujesz pierwsze skurcze to nie trzeba panikować lecieć od razu do szpitala, ale zająć się przygotowaniem i pieczeniem ciasta, bo to przecież wielkie święto. :-):-)
A ty upieklas ciasto?Ja bym chyba nie byla taka odwazna.
no to wyobraz sobie ze ja musze najpierw zadzwonic na dyspozytornie /i trafic na jakiegos normalnego ludzika!!/ i poprosic zeby go ODSZUKALI NA DOLE !! nie masz pojecia jakie to jest przedsiewziecie !! bo najpierw trzeba znalezc kierownika ktory wie jaki sztygar robil podzial, potem tego sztygara, ktory wie gdzie poslal do pracy mojego M a dopiero potem zadzwonic kazac mu isc na wyjazd /zwykle z buta pare kilometrow pod szyb/ ... potem trzeba znalezc sygnaliste co by go na gore wywiozl i pana ktory ma klucze od łazni a jak juz sie wykapie to pewnie bedzie trzeba znalezc planistke co by mu wypisala urlop /no chyba ze ktos mu odbije dyskietke w co raczej watpie/ i kieronika, ktory go laskawie podpisze !! JA W MIEDZYCZASIE UPIEKE TO CIASTO I PEWNIE ZDAZE JESZCZE SPORA JEGO CZESC ZJESC !!!
Moze nie bedzie to potrzebne:-)moze bedziesz miala wyznaczona date wiec mezulek nie bedzie musial isc do pracy;-)Pozatym zazwyczaj fazy porodowe troche trwaja wiec moze zdazy na finał:-)
już 4 rozpakowane ) jakoś się trzymamy, ale już podejrzewam że się posypie niektóre już mają skurcze ale czakają aż się rozkręcą )
Teraz to juz mozecie sie rozpakowywac;-)
Mea masz rację zastrzyk był na skurcze, do tego teraz no-spa.
Cóż Mea gratuluje.
3majcie się
Pewnie ze trzymamyty sie kladz i staraj sie nie dopuszczac do bólu;-)
reklama