reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A ja miałam fatalną nockę. Zawsze tak mam, że jak idę na następny dzień do szkoły to zasnąć nie mogę i budzę się w nocy co chwilę. Mam świadomość, że muszę wcześnie wstać i dlatego... I zasypiałam na zajęciach:p W dodatku same nudy były.......

Wreszcie jestem w 8 kratce:)

reklama
Hej Dziewczyny,
Udanego, ciepłego weekendu, w Krakowie badziewnie i szaro...

Co do kupna stanikow to odkladam ta chwile jak najdalej jestem przerazona ze bede musiala kupic jakis namiot :crazy:

nie mow mi o namiotach bo 90DD albo nawet E to juz jakas mega porazka !!! moja siostr mowila ze to czapki dla sporych blizniakow!!

dobra ja sie po malu zbieram do kosciola bo na 18.30 jest msza za dziadka mojego Mariusza /zmarl dzien po naszym slubie !! czekal na nas chyba .../ no i musze sie wyszykowac bo wiecie - ciotki nie przepuszcza okazji zeby skomentowac czy dobrze wygladam, duzo przytylam albo ze blada jestem !!

A ja miałam fatalną nockę. Zawsze tak mam, że jak idę na następny dzień do szkoły to zasnąć nie mogę i budzę się w nocy co chwilę. Mam świadomość, że muszę wcześnie wstać i dlatego... I zasypiałam na zajęciach:p W dodatku same nudy były.......

u mnie jest dokladnie to samo ... jak mam wczesnie wstac to budze sie co godzine w nicy bo sie boje zeby nie zaspac !!

dobra ja sie po malu zbieram do kosciola bo na 18.30 jest msza za dziadka mojego Mariusza /zmarl dzien po naszym slubie !! czekal na nas chyba .../ no i musze sie wyszykowac bo wiecie - ciotki nie przepuszcza okazji zeby skomentowac czy dobrze wygladam, duzo przytylam albo ze blada jestem !!
komentarze ciotek ,,,,, eh ,,,, :crazy:

ja całe życei byłam, jestem i będę blada jak topielec:-)
trudno się mówi
nie każdy może być mulatem:-D

Mam dokladnie tak samo jak rano mam wstac na wyniki albo do lekarza to nie moge spac i sie budze juz o 5 np porazka:)

Mialam siedziec w domu caly dzien ale tak sie wynudzilam ze skoczylam do reala poza tym chleba nie mialam:) NO i kupilam przy okazji 2,4 kg jelpa bo byla promocja w poniedzialek ruszam z praniem!

reklama
Mam dokladnie tak samo jak rano mam wstac na wyniki albo do lekarza to nie moge spac i sie budze juz o 5 np porazka:)
a ja mam na odwrot jak mam gdzies isc to akurat musi mi sie dobrze spac i sie rano denerwuje ze musze wstac a bylo tak blogo:-)
podczytuje was caly dzien ale nic nie pisze bo jakis zly dzien mam...leze przed tv i nawet sama nie wiem co ogladam...
kazdy dzien taki sam w lozku....poszlabym jzu na spacer z malym...a tu jeszcze tyle lezenia...

Do góry