reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

to mezus wymyslil :) powiedzial ze jak coreczka bedzie Agatka /moj pomysl/ to on przynajmniej nazwie jakos żabe i stad Matylda :) ale do niej pasuje ona taka matyldowata jest :) a dzis to sie martwil ze jak sie agatka urodzi to nam zaanektuje zabe i kto bedzie z nim czytal wiadomosci na sieci ??

a z tym pieczeniem ciasta to nieglupi pomysl :) musze zapamietac ... 100 do 1 ze moj maz by mnie w tym momencie zabil !!!

aaa i ja tez mam pietra ze mnie skurcze zlapia jak mezus bedzie w pracy ... a wyciagniecie go z dolu to nie taka prosta sprawa !!! da sie ale ile to wymaga czasu i zachodu to brak slow !!
ja to swojego chyba nie wyciągnę z aresztu bo to w ogóle graniczy z cudem
kiedyś zwolniłam się z pracy, pojechałam do aresztu autobusem i chciałam kluczyki do auta od męża bo tam miałam książeczkę.
Zanim Go ściągnęli minęło pół godziny.
Masakra:-(

reklama
oj no nie chodzilo mi o to ze powinna .... tylko to było bardziej takie zapytanie czy to do niej mam sie zwrócic a wiec ZWRACAM SIE DO CIEBIE JOANNO WYSLIJ MI ZAPROSZENIE :-) HE TYLKO GDZIE JA MAM JE ODEBRAC I WOGOLE NA CZYM TO POLEGA :-)

jak asia wysle ci zaproszenie to dostaniesz wiadomosc na PW i tam linka do grupy z opcja "przyjecia zaproszenia" :) nie sztresuj sie jak sie asia pojawi to napewno to zrobi :)

ja to swojego chyba nie wyciągnę z aresztu bo to w ogóle graniczy z cudem
kiedyś zwolniłam się z pracy, pojechałam do aresztu autobusem i chciałam kluczyki do auta od męża bo tam miałam książeczkę.
Zanim Go ściągnęli minęło pół godziny.
Masakra:-(

no to wyobraz sobie ze ja musze najpierw zadzwonic na dyspozytornie /i trafic na jakiegos normalnego ludzika!!/ i poprosic zeby go ODSZUKALI NA DOLE !! nie masz pojecia jakie to jest przedsiewziecie !! bo najpierw trzeba znalezc kierownika ktory wie jaki sztygar robil podzial, potem tego sztygara, ktory wie gdzie poslal do pracy mojego M a dopiero potem zadzwonic kazac mu isc na wyjazd /zwykle z buta pare kilometrow pod szyb/ ... potem trzeba znalezc sygnaliste co by go na gore wywiozl i pana ktory ma klucze od łazni :) a jak juz sie wykapie to pewnie bedzie trzeba znalezc planistke co by mu wypisala urlop /no chyba ze ktos mu odbije dyskietke w co raczej watpie/ i kieronika, ktory go laskawie podpisze !! JA W MIEDZYCZASIE UPIEKE TO CIASTO I PEWNIE ZDAZE JESZCZE SPORA JEGO CZESC ZJESC !!!

no to wyobraz sobie ze ja musze najpierw zadzwonic na dyspozytornie /i trafic na jakiegos normalnego ludzika!!/ i poprosic zeby go ODSZUKALI NA DOLE !! nie masz pojecia jakie to jest przedsiewziecie !! bo najpierw trzeba znalezc kierownika ktory wie jaki sztygar robil podzial, potem tego sztygara, ktory wie gdzie poslal do pracy mojego M a dopiero potem zadzwonic kazac mu isc na wyjazd /zwykle z buta pare kilometrow pod szyb/ ... potem trzeba znalezc sygnaliste co by go na gore wywiozl i pana ktory ma klucze od łazni :) a jak juz sie wykapie to pewnie bedzie trzeba znalezc planistke co by mu wypisala urlop /no chyba ze ktos mu odbije dyskietke w co raczej watpie/ i kieronika, ktory go laskawie podpisze !! JA W MIEDZYCZASIE UPIEKE TO CIASTO I PEWNIE ZDAZE JESZCZE SPORA JEGO CZESC ZJESC !!!
zanim nam mężów znajdą to zbankrutujemy na telefonach:-D

marzka alez ze mnie pierdolka ... musialam wlezc na nk zeby doczytac :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :D zdrowka dla ciebie i malenstwa, ktore jest czescia ciebie :D i rosnijcie sobie zdrowo i radosnie :D
Dopiero wróciłam ze szkoły i czytam, że impreza forumowa się szykuje nono:) Marzka wszystkiego dobrego, dużo zdrówka:-) dla Ciebie i Maluszka:-)

zanim nam mężów znajdą to zbankrutujemy na telefonach:-D

Jesli o mnie chodzi to z domu tylko jeden telefon ... bo tego dzwonienia po kopalni ja ze swojego telefonu nie wykonam !! musze ublagac jakiegos dobrego czlowieka na miejscu !! mam na pniowku kilku znajomych i na nich licze w razie W :) a jak nie podziala to nasle urzednika /takiego co sie go wszyscy boja!!/ i zalatwi sprwe :) bo gdyby to na mojej kopalni bylo to bym poszla na sposob i zadzwonila na sama gore do naczelnego :) to taki dobry czlowiek i na 100% by mi meza znalazl i wywiozl :)

Marzka, wszystkiego naj naj :tak:

Mea gratuluje bossowania ;-)

Co do biustonoszów do karmienia to właśnie wróciłam z zajęć ze SR i kobitka powiedziała, żeby się wstrzymać z kupnem do 36tc... bo niby piersi i obwód nam cały czas rosną :szok:
Miłego weekendu :-)

Hej Dziewczyny,
Udanego, ciepłego weekendu, w Krakowie badziewnie i szaro...

Co do kupna stanikow to odkladam ta chwile jak najdalej jestem przerazona ze bede musiala kupic jakis namiot :crazy:

reklama
marzka wszystkiego naj ,.,,,
mea -gratulacje (moderator) :-) a i dopiero obrazki mi sie udalo zobaczyc na liscie grudniowych mamusiek :-) fajniuskie

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry