reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ty sie nie sztresuj bo szkod twoich nerwow :D
weszłam i zobaczyłam!
One rodziły w 33-35 tygodniu:szok:
Jezusiczku! ja jeszcze nie chcę a może chcę tylko o tym nie wiem:-D
Mea-w razie w to ja sobie już zapiszę numerek:tak::-)
wiecie czego się boję najbardziej? że jak zacznę rodzić to mąż,szwagier, szwagierka i sąsiad będą mieli nocki:-Dto byłby pech zbiorowy:tak:

dobra Lasencje ja odpalam swój latający sprzęt i biorę się za podłogi
ściągnęłam sobie piosenkę z reklamy kinder bueno i od rana jej słucham
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mea-ale Twoja żaba ma odlotowe imię!!

dobra Lasencje ja odpalam swój latający sprzęt i biorę się za podłogi
ściągnęłam sobie piosenkę z reklamy kinder bueno i od rana jej słucham
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mea-ale Twoja żaba ma odlotowe imię!!

to mezus wymyslil :) powiedzial ze jak coreczka bedzie Agatka /moj pomysl/ to on przynajmniej nazwie jakos żabe i stad Matylda :) ale do niej pasuje ona taka matyldowata jest :) a dzis to sie martwil ze jak sie agatka urodzi to nam zaanektuje zabe i kto bedzie z nim czytal wiadomosci na sieci ??

a z tym pieczeniem ciasta to nieglupi pomysl :) musze zapamietac ... 100 do 1 ze moj maz by mnie w tym momencie zabil !!!

aaa i ja tez mam pietra ze mnie skurcze zlapia jak mezus bedzie w pracy ... a wyciagniecie go z dolu to nie taka prosta sprawa !!! da sie ale ile to wymaga czasu i zachodu to brak slow !!

:-(

Witam sie z wami sobotnie popoludnie w koncu posprzatane :):-D jupiiii no i jesli chodzi o zamkniety nie wszyscy maja do niego dostep jak ja:-( moka napisala mi ze to joanna powinna wyslac zaproszenie czsy jakos tak ...

wystarczy zwrocic sie do asi i kazdy kto z nami pisze dostanie sie na zamkniety :) nie chce tu ujawniac nr telefonu bo czytac to moze kazda postronna osoba i potem bede dostawac jakies glupie smsy czy gluche telefony :)

Jak to powinna? Trzeba się do Asi uśmiechnąć;-) Poprosić wystarczy
oj no nie chodzilo mi o to ze powinna .... tylko to było bardziej takie zapytanie czy to do niej mam sie zwrócic a wiec ZWRACAM SIE DO CIEBIE JOANNO WYSLIJ MI ZAPROSZENIE :-) HE TYLKO GDZIE JA MAM JE ODEBRAC I WOGOLE NA CZYM TO POLEGA :-)

reklama
Do góry