reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
MEA ja widze ze juz 4 listopadowki maja na swiecie swoje malenstwa
ja juz to chyba nawet przez sen mowie !!!
a listopadowki juz 3 rozpakowane !! albo dopiero bo w sumie na druga polowe pazdziernika to chyba niewiele
Może popsułoby to porządek moderatorowi na ich forum i ich pięknie dopracowanej liście i laski boją się rodzić, bo zostaną skasowane
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
cześć kochane, wczoraj dostałam zastrzyk, szyjki to ja już nie mam ale rozwarcia też nie
No-spa 3 razy dziennie i do lekarza w poniedziałek swojego. No w sumie to chcieli mnie zamknąć
Dzisiaj się czuję jak zbity pies. Masakra jak leżę jest ok, jak wstałam zrobić sobie cherbatkę to skurcz:-(, lerze generalnie a ja się do tego nie nadaję
jak tylko się ruszę to siku i tak jakoś śmiesznie, nie fajnie.
Idę lerzeć dalej.
Małemu już powiedziałam, że jeszcze minimum 8 tyg ma siedziać. No znowu siku, ałć
Lecę kochane
no juz sie zastanawialam jak po wczorajszym szpitalu ... ale skoro cie puscili znaczy ze nie jest zle
lez sobie teraz i nie stresuj sie a na siku tak czesto nie chodz bo skurcze ci niepotrzebne !!!
kopciuszku mi sie wydaje ze ten zastrzyk to raczej na skurcze a nie na rozwarcie !!
Ostatnia edycja:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
MEA ja widze ze juz 4 listopadowki maja na swiecie swoje malenstwa
a skad wiesz o 4 ?? bo na liscie rozpakowanych tylko 3 !!
monia kto ich tam wie moze faktycznie sie boja
kopciuszek2107
Fanka BB :)
a skad wiesz o 4 ?? bo na liscie rozpakowanych tylko 3 !!
Przejrzalam "GRATULACJE DLA MAM I ICH POCIECH" i tam widze ze juz sa 4 rozpakowane:-)wiec pewnie teraz to juz sie zacznie
ja się boję jak cholera a jak patrzę na listę urodzonych to już w ogólea skad wiesz o 4 ?? bo na liscie rozpakowanych tylko 3 !!
starałam się o tym wszystkim nie myśleć ale jak wchodzę do sypialni i widzę torbę do szpitala to zaczynam się stresować
Poruszona Twoim postem też tam looknełam, nooo i na liście rozpakowanych jeszcze go nie maPrzejrzalam "GRATULACJE DLA MAM I ICH POCIECH" i tam widze ze juz sa 4 rozpakowane:-)wiec pewnie teraz to juz sie zacznie
Mam nadzieję, że z naszym moderatorem będziemy mogły wymienić się nr telefonów, coby wszystkie laseczki powiadomić od razu:-)
Nie stresuj się, to jest najpiękniejsza rzecz na świecie, nie myśl o tym ,żyj spokojnie jak żyłaś dotychczas.ja się boję jak cholera a jak patrzę na listę urodzonych to już w ogóle
starałam się o tym wszystkim nie myśleć ale jak wchodzę do sypialni i widzę torbę do szpitala to zaczynam się stresować
Przy pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia, i położna powiedziała, że jak poczujesz pierwsze skurcze to nie trzeba panikować lecieć od razu do szpitala, ale zająć się przygotowaniem i pieczeniem ciasta, bo to przecież wielkie święto. :-):-)
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
cześć kochane, wczoraj dostałam zastrzyk, szyjki to ja już nie mam ale rozwarcia też nie
No-spa 3 razy dziennie i do lekarza w poniedziałek swojego. No w sumie to chcieli mnie zamknąć
Dzisiaj się czuję jak zbity pies. Masakra jak leżę jest ok, jak wstałam zrobić sobie cherbatkę to skurcz:-(, lerze generalnie a ja się do tego nie nadaję
jak tylko się ruszę to siku i tak jakoś śmiesznie, nie fajnie.
Idę lerzeć dalej.
Małemu już powiedziałam, że jeszcze minimum 8 tyg ma siedziać. No znowu siku, ałć
Lecę kochane
To leż ile się da choć pewnie nie łatwo z 2 pociech;-)
Nie stresuj się, to jest najpiękniejsza rzecz na świecie, nie myśl o tym ,żyj spokojnie jak żyłaś dotychczas.
Przy pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia, i położna powiedziała, że jak poczujesz pierwsze skurcze to nie trzeba panikować lecieć od razu do szpitala, ale zająć się przygotowaniem i pieczeniem ciasta, bo to przecież wielkie święto. :-):-)
Ha jak ja poczułam pierwsze skórcze to nie pomyslałam o pieczeniu ale włoski jeszcze spokojnie umyłam....choć cały czas byłam pewna że to fałszywy alarm...dopiero jak na porodówce przy badabiu poszły wody to sie wystraszyłam:-)