reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
mąż zachwycony nową pracą. szkoda tylko, że nie udało mu się wynegocjować 12 godzinnego dnia pracy tylko po 8 (mniej by szło na paliwo), ale nie ma co narzekać. możliwe, że po 3 miesiącach przeniosą go bliżej.
no i postanowił, że idzie na studia za rok, na agh (u nas mają placówkę).

jak znam zycie to pewnie na wiertnictwo :) przyda mu sie bedzie mogl szybciej piac sie w gore !!

Ja spie bardzo dobrze jak tylko uda mi sie zasnac :). Niestety trace na to okolo godzinki co wieczor. Nie moge sie ulozyc. Cos mnie boli, zle mi sie oddycha, to mi niewygodnie, to mnie cos ciagnie - boze jakie meczarnie . Ale jak juz sie uloze to spie jak bobas :)
No ja na szczęście nie mam problemów ze spaniem. 2 razy tylko na siku muszę wstawać, ale się już przyzwyczaiłam:tak:

oto jest pytanie ...
1. usc i akt urodzenia
2. polisy /my mamy dwie na 2 kopalniach wiec trzeba to obskoczyc/
3. nie wiem co sie do pracy przynosi bo tatus ma na 100% prawo do 2 dni urlopu okolicznosciowego a mamusia ma macierzynski tylko gdzie sie to zalatwia to trzeba sie dowiedziec !!
4. u mnie przychodnia /zgloszenie do poloznej i pediatry - dzis mi tak pani powiedziala w rejestracji/
5. co z peselem ?? gdzie sie to zalatwia bo potem becikowe jeszcze ...

kos ma jeszcze inne propozycje ??

Jestem w trakcie nadrabiania ale wtrace, ze w rydach napewno niz zaczniesz rodzic to sie pytaja, do ktorego pediatry bedziesz chodzic bo szpital go powiadamia i polozna tez!!

Jestem w trakcie nadrabiania ale wtrace, ze w rydach napewno niz zaczniesz rodzic to sie pytaja, do ktorego pediatry bedziesz chodzic bo szpital go powiadamia i polozna tez!!

dzis mi pani w rejestracji powiedziala ze jak rodze po za rybnikiem to i tak mam powiadomic ich osobiscie /znaczy sie maz/ bo dlugo czekaja na info z innych szpitali !!

...ja mam przeczucie,ze przez to,ze taka chuda jestem dzidzia sie nie bedzie miescic i wczesniej bedzie chciala wyjsc...ale lekarz moj tylko sie smieje i mowi,ze chudosc nie ma tu nic do rzeczy:tak: ..zobaczymy, na razie wszytsko jest ok :-)
Eliza - moja siostra urodzila w wieku 35 lat. Ty przy niej to pulpecik :) a ja to slon. Ona wazy 43 kg. I nie jest zadna anorektyczka. Taka genetyka. Zero cycka, zero bioder , brzuch plaski, a nogi i rece jak pajak :). No i ona urodzila coreczke 3700. Przenosila ja dwa tygodnie. Wiec chyba faktycznie chudosc nie ma nic do rzeczy :)

reklama
Ja mam mieć na kolejnej wizycie u ginki sprawdzane gabaryty mojej miednicy. Wie któraś może na czym to będzie polegać? Bo to pod kątem porodu mniemam.

Do góry