reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mąż zachwycony nową pracą. szkoda tylko, że nie udało mu się wynegocjować 12 godzinnego dnia pracy tylko po 8 (mniej by szło na paliwo), ale nie ma co narzekać. możliwe, że po 3 miesiącach przeniosą go bliżej.
no i postanowił, że idzie na studia za rok, na agh (u nas mają placówkę).
jak znam zycie to pewnie na wiertnictwo przyda mu sie bedzie mogl szybciej piac sie w gore !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja napisalam w tekscie ,ze to od emwu
juz wszystkich rozszyfrowalam
stan na "przed weekendem" to 700 pewnie w poniedzialek dojdzie cos jeszcze i bede mogla spokojnie zrobic przelewa do jutki
G
Georgina
Gość
No ja na szczęście nie mam problemów ze spaniem. 2 razy tylko na siku muszę wstawać, ale się już przyzwyczaiłamJa spie bardzo dobrze jak tylko uda mi sie zasnac . Niestety trace na to okolo godzinki co wieczor. Nie moge sie ulozyc. Cos mnie boli, zle mi sie oddycha, to mi niewygodnie, to mnie cos ciagnie - boze jakie meczarnie . Ale jak juz sie uloze to spie jak bobas
G
Georgina
Gość
Jejciu a ja mam smaka na McD:-(ale mam smaka na kebaba, chyba sobie zamówimy z mężem.
oto jest pytanie ...
1. usc i akt urodzenia
2. polisy /my mamy dwie na 2 kopalniach wiec trzeba to obskoczyc/
3. nie wiem co sie do pracy przynosi bo tatus ma na 100% prawo do 2 dni urlopu okolicznosciowego a mamusia ma macierzynski tylko gdzie sie to zalatwia to trzeba sie dowiedziec !!
4. u mnie przychodnia /zgloszenie do poloznej i pediatry - dzis mi tak pani powiedziala w rejestracji/
5. co z peselem ?? gdzie sie to zalatwia bo potem becikowe jeszcze ...
kos ma jeszcze inne propozycje ??
Jestem w trakcie nadrabiania ale wtrace, ze w rydach napewno niz zaczniesz rodzic to sie pytaja, do ktorego pediatry bedziesz chodzic bo szpital go powiadamia i polozna tez!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jestem w trakcie nadrabiania ale wtrace, ze w rydach napewno niz zaczniesz rodzic to sie pytaja, do ktorego pediatry bedziesz chodzic bo szpital go powiadamia i polozna tez!!
dzis mi pani w rejestracji powiedziala ze jak rodze po za rybnikiem to i tak mam powiadomic ich osobiscie /znaczy sie maz/ bo dlugo czekaja na info z innych szpitali !!
emwu76
Fanka BB :)
Eliza - moja siostra urodzila w wieku 35 lat. Ty przy niej to pulpecik a ja to slon. Ona wazy 43 kg. I nie jest zadna anorektyczka. Taka genetyka. Zero cycka, zero bioder , brzuch plaski, a nogi i rece jak pajak . No i ona urodzila coreczke 3700. Przenosila ja dwa tygodnie. Wiec chyba faktycznie chudosc nie ma nic do rzeczy...ja mam przeczucie,ze przez to,ze taka chuda jestem dzidzia sie nie bedzie miescic i wczesniej bedzie chciala wyjsc...ale lekarz moj tylko sie smieje i mowi,ze chudosc nie ma tu nic do rzeczy ..zobaczymy, na razie wszytsko jest ok :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
cholera usiluje wystawic aukcje na allegro i cos sie sypie ;/
reklama
G
Georgina
Gość
Ja mam mieć na kolejnej wizycie u ginki sprawdzane gabaryty mojej miednicy. Wie któraś może na czym to będzie polegać? Bo to pod kątem porodu mniemam.