wiesz my z nessi /i nie tylko/ mamy termin na sylwestra wiec jest realna szansa
Ja miałam termin z pierwszym dzieckiem na 01.01.2000 - dziecko milenijne- urodził się 4 stycz., teraz mam na 6 grudnia i marne szanse donosić do stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz my z nessi /i nie tylko/ mamy termin na sylwestra wiec jest realna szansa
Superowe wieści:-) No z tym kuciem to przypuszczam co przeżywasz. Jak kobiety na zwykłym szczepieniu dziecka tak przeżywają to co masz Ty powiedzieć. Ale to dla ich dobraWitajcie,
Poczytalam Was troszke dzis, choc oczy ledwo mam otwarte. Z tego co udało mi sie zapamietac to pisze;-)
kasiekkrk sorbifer powinno sie brac pol godziny przed posilkiem. Faktycznie nie mieszaj go z magnezem, bierz magnez w odstepie przynajmniej 3 godzin od zazycia sorbiferu.
dagmar Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze!!! Jak boli brzuch przy skurczach to natychmiast powinnas jechac do szpitala. Czekam na wiesci, ze jest ok!
kopciuszku Jak Twoja coreczka? Lepiej sie juz czuje?
Cheri Lez kochana i trzymaj sie dzielnie. Najwazniejszy jest maluszek i Ty, wiec odpoczywaj i nie probuj nawet nic robic.
Wszystkim Wam dziekuje za slowa otuchy!!!
U nas z dobrych wiadomosci - Amelcia nie ma anemii i poki co omija ja przetaczanie krwi!!!:-)Ale pokluli ja dzis przeokrutnie, doslownie wszedzie, reka, pieta, palce, noga - stalam tam ze lzami w oczach i az mnie rwalo od srodka zeby przywalic tej pielegniarce:-(
Nastusia tez pokluta, ale troszke mniej naszczescie. Drugi raz bym nie wytrzymala takiego widoku Ale za to plakala dzis duzo i ciagle miala wahania w pomiarach:-(
Mamusia mogla za to wszystko dziewczynki przytulic:-) Zdjecia wrzuce do albumu
Boże:---(
Moja szwagierka już po tej laparoskopii w Bielsku i niezbyt dobre wiadomości.....cysty na obu jajnikach , jeden całkowicie niedrożny, do niczego, drugi w małym stopniu!
Lekarz dał im poł roku na starania bez żadnych juz tabletek a jak nic z tego to zostaje in vitro!
Jezu ja myślałam że in vitro to ostateczność!!!
A ona ma 24 lata!!!
Teraz to mogę się u nich przez najblizszy rok nie pokazywać:-(
Boszzzz...
Ale ja mam dzisiaj pochłaniacza wlączonego
Mea zrobiła mi wczoraj ochotę na naleśniki i zjadam już chyba 5
No to dobrze, że przeszedł. Chyba sobie zaraz zmierzę ile mam w biodrach hehehe:-)Georgina, pamiętam jak rodziłam Stasia, już ledwo żyłam, bolało jak cholera, a tu lekarz mnie o wzrost pyta , już go miałam opier..... ale widzę, że ma jakiś metalowy przyrząd w ręku i mi przykłada do bioder. :-) Wtedy to chyba właśnie mierzył mi stosunek główki do rozstawu, a dodam, że ja zawsze biodrzasta z wyglądu byłam (ponad 100cm), no ale trochę z tego to tłuszczyk. Podczas badania okazało się chyba, że Stasidło "dużogłowy" i nie był pewien czy mi przejdzie, że się tak wyrażę. Ale przeszedł :-)
Witajcie,
Poczytalam Was troszke dzis, choc oczy ledwo mam otwarte. Z tego co udało mi sie zapamietac to pisze;-)
kasiekkrk sorbifer powinno sie brac pol godziny przed posilkiem. Faktycznie nie mieszaj go z magnezem, bierz magnez w odstepie przynajmniej 3 godzin od zazycia sorbiferu.
dagmar Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze!!! Jak boli brzuch przy skurczach to natychmiast powinnas jechac do szpitala. Czekam na wiesci, ze jest ok!
kopciuszku Jak Twoja coreczka? Lepiej sie juz czuje?
Cheri Lez kochana i trzymaj sie dzielnie. Najwazniejszy jest maluszek i Ty, wiec odpoczywaj i nie probuj nawet nic robic.
Wszystkim Wam dziekuje za slowa otuchy!!!
U nas z dobrych wiadomosci - Amelcia nie ma anemii i poki co omija ja przetaczanie krwi!!!:-)Ale pokluli ja dzis przeokrutnie, doslownie wszedzie, reka, pieta, palce, noga - stalam tam ze lzami w oczach i az mnie rwalo od srodka zeby przywalic tej pielegniarce:-(
Nastusia tez pokluta, ale troszke mniej naszczescie. Drugi raz bym nie wytrzymala takiego widoku Ale za to plakala dzis duzo i ciagle miala wahania w pomiarach:-(
Mamusia mogla za to wszystko dziewczynki przytulic:-) Zdjecia wrzuce do albumu
Do mnie tez z takim metalowym czyms podchodzili ! tak oto mierza rozstawGeorgina, pamiętam jak rodziłam Stasia, już ledwo żyłam, bolało jak cholera, a tu lekarz mnie o wzrost pyta , już go miałam opier..... ale widzę, że ma jakiś metalowy przyrząd w ręku i mi przykłada do bioder. :-) Wtedy to chyba właśnie mierzył mi stosunek główki do rozstawu, a dodam, że ja zawsze biodrzasta z wyglądu byłam (ponad 100cm), no ale trochę z tego to tłuszczyk. Podczas badania okazało się chyba, że Stasidło "dużogłowy" i nie był pewien czy mi przejdzie, że się tak wyrażę. Ale przeszedł :-)