kopciuszek2107
Fanka BB :)
Lilijka cieszę się, że wszystko dobrze, zastanawiam się tylko czemu lekarze tak się mylą i fundują nam tyle stresu. Nie ty piewsza miałaś takie przeboje przecież.
Kulaszusza u mnie cellulit okropny, właśnie na udach i pupie. Nie mogę na siebie patrzeć. Wcześniej też miałam, ale nie aż taki. Obyście miały rację i częściowo zmaleje po porodzie.
Ja w obwodzie brzuszka jakiś czas temu miałam 106cm, teraz pewnie więcej. Rozstępy znalazłam na bokach, ale nie wiem czy to nowe, są mało widocznie. W pierwszej ciąży miałam gdzieś wygląd pociążowy, teraz trochę bardziej się tym martwię, bardzo bym chciała wrócić do formy, nawet lepszej niż przed ciążą.
Maggie nie bardzo rozumiem wiadomość od Ciebie o energetyce. Mnie poinformowano, że jak złożę w tym roku wniosek (muszę mieć pozwolenie na budowę), to w przyszłym roku zrobią projekt, a dopiero w następnym postawią stację transformatorową fizycznie. Jeśli chcę wcześniej być może pozwolą pociągnąć tymczasowo z jakiegoś słupa, ale na własny koszt (a to duuuuuży koszt).
Lekarze po prostu sa ostroznimoj gin sam kiedys powiedzial ze jesli cos mu tam nie pasi to woli wyslac do specjalisty i sprawdzic wiec to moim zdaniem jest ok.
Wiem ze wtedy my sobie duzo wkrecamy i mamy stracha ale najwazniejsze ze okazuje sie ze jest dobrze:-);-)
dziewczyny Adrian wrócił jadę do lekarza
Trzymamy kciuki i odezwij sie jak wrocisz.