Jedz !!! Ale to juz !Ja wcinam własnie czekoladę
NO jesc tez mozna a co ahahhaahhah
reklama
NeSSi
Moderatorka
http://www.pieluszki.pl/articles/id/522 - tak się właśnie zastanawiałam co przysługuje mojemu M, w pracy z racji bycia tatą oprócz paczki z której się bardziej cieszy jak ja heh
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Ja też pożeram czekoladę o smaku takich czekoladek kasztanek mniam mniam
Dziewczyny aż mi ślinka cieknie jak mówicie o tej czekoladzie... ale ja ostatnio za dużo tyje i muszę zrezygnować ze słodyczy :-(
Przed ciążą ważyłam 52 kg teraz mam 68 tyję średnio 1kg na tydzień a w tamtym tygodniu było 2 kg na tydz A wcale nie jem dużo tylko się słodyczami opychałam
Przed ciążą ważyłam 52 kg teraz mam 68 tyję średnio 1kg na tydzień a w tamtym tygodniu było 2 kg na tydz A wcale nie jem dużo tylko się słodyczami opychałam
G
Georgina
Gość
Ja zjadłam całą ŁaciatąJa wcinam własnie czekoladę
G
Georgina
Gość
Grejpfruty u mnie są co 2 dni, uwielbiaaaaaaaaaamAu au au - właśnie zjadłam grejfruta i Mały tak napierdziela syrkami że aż boli.
aga6671
Mama Hani i Tomka
Pytanko do dziewczyn które mają rozwarcie na opuszek i bardzo nisko dziecinki.....czy wy też się tak dziwnie czujecie przy chodzeniu???
Bo ja normalnie dziś zrezygnowałam z większych zakupów bo tak mi się dziwnie teraz chodzi że szok Nie mówiąc już o tym że non stop chce mi się sikać!A jak mi często brzuch twardnieje ale nie boli to chyba nie jest najgorzej co? Magnez biorę dopiero 2 dzień
Dagmarko dawaj szybko znać że wszystko w porządku;-)
Mea ja z konta męża posłałam ale chyba poznasz po nazwisku?
Bo ja normalnie dziś zrezygnowałam z większych zakupów bo tak mi się dziwnie teraz chodzi że szok Nie mówiąc już o tym że non stop chce mi się sikać!A jak mi często brzuch twardnieje ale nie boli to chyba nie jest najgorzej co? Magnez biorę dopiero 2 dzień
reklama
ja tez co chwile sikam... co prawda noc przesypiam na prawym boku bo po prawej stornie w dole ma glowke wcisnieta..Pytanko do dziewczyn które mają rozwarcie na opuszek i bardzo nisko dziecinki.....czy wy też się tak dziwnie czujecie przy chodzeniu???
ale na lewym boku juz od razu mi sie chce siku..;/
tez mi sie ciezko chodzi i nawet jak siedze to brzuch lezy mi na nogach...
a macica tylko 3 palce nad pepkiem mimo ze dziecko spore...
ale poki co u mnie rozwarcia nie ma..ale nie ma tez szyjki...
ja co prada biore fenoterol i magnez ale mimo to czasami mam dni ze brzuch twardnieje...
dagmar wez tu wracaj do nas...opieprz ta macice niech sie nie kurczy...
trzymam kciuki...