reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziewczyny aż mi ślinka cieknie jak mówicie o tej czekoladzie... ale ja ostatnio za dużo tyje i muszę zrezygnować ze słodyczy :-(
Przed ciążą ważyłam 52 kg teraz mam 68 :szok: tyję średnio 1kg na tydzień a w tamtym tygodniu było 2 kg na tydz :szok: A wcale nie jem dużo tylko się słodyczami opychałam :zawstydzona/y:

Pytanko do dziewczyn które mają rozwarcie na opuszek i bardzo nisko dziecinki.....czy wy też się tak dziwnie czujecie przy chodzeniu???
Bo ja normalnie dziś zrezygnowałam z większych zakupów bo tak mi się dziwnie teraz chodzi że szok:szok: Nie mówiąc już o tym że non stop chce mi się sikać!A jak mi często brzuch twardnieje ale nie boli to chyba nie jest najgorzej co? Magnez biorę dopiero 2 dzień:no:
Dagmarko dawaj szybko znać że wszystko w porządku;-)
Mea ja z konta męża posłałam ale chyba poznasz po nazwisku?

reklama
Pytanko do dziewczyn które mają rozwarcie na opuszek i bardzo nisko dziecinki.....czy wy też się tak dziwnie czujecie przy chodzeniu???
Bo ja normalnie dziś zrezygnowałam z większych zakupów bo tak mi się dziwnie teraz chodzi że szok:szok: Nie mówiąc już o tym że non stop chce mi się sikać!A jak mi często brzuch twardnieje ale nie boli to chyba nie jest najgorzej co? Magnez biorę dopiero 2 dzień:no:
Dagmarko dawaj szybko znać że wszystko w porządku;-)
Mea ja z konta męża posłałam ale chyba poznasz po nazwisku?
ja tez co chwile sikam... co prawda noc przesypiam na prawym boku bo po prawej stornie w dole ma glowke wcisnieta..
ale na lewym boku juz od razu mi sie chce siku..;/
tez mi sie ciezko chodzi i nawet jak siedze to brzuch lezy mi na nogach...
a macica tylko 3 palce nad pepkiem mimo ze dziecko spore...
ale poki co u mnie rozwarcia nie ma..ale nie ma tez szyjki...
ja co prada biore fenoterol i magnez ale mimo to czasami mam dni ze brzuch twardnieje...

dagmar wez tu wracaj do nas...opieprz ta macice niech sie nie kurczy...
trzymam kciuki...

Do góry