reklama
EJJJJJ NO co tutaj sie dziejeNo to mam już 9ty i coraz bardziej boli
Ej to przestaje być zabawne
Magnezu też nie mam
Co ty dagmar znowu odpierdzielasz
Taz masz jeszcze czas dziewczynooo ....Kladz sie do wyra ale to juz !!!!!!!!!!! Jak nie przejdzie to do lekarza!!!!!!!!!A nospe zakup bo warto miec w domu !
No to mam już 9ty i coraz bardziej boli
Ej to przestaje być zabawne
Dagmar tylko spokojnie nie denerwuj się bo to w niczym nie pomaga - ja na wczasach jak byłam to w ciągu godziny miałam ponad 10 skurczy i tak się zeschizowałam że do tego zaczął mnie brzunio boleć i wylądowałam w szpitalu - wszystko było w porządku, dali mi zastrzyk na skurcze żeby nie było że nic nie zrobili i do domciu mogłam iść po nocce.
NO wlansie ja tez mialam pisac co by napisala skad zamawia bo i ja bym sie skusila!Eliza a Ty ciuszki z Anglii i USA zamawiasz przez neta? Jak tak to daj jakieś namiary na sklepy - z góry dzięki :-)
Jedz !!! Ale to juz ! Trzymamy kciuki !!! Bedzie dobrze kochana !dziewczyny Adrian wrócił jadę do lekarza
Hot chocolate
Mama Macola ;)
W sumie to tych kg nie widać, bo mam malutką piłeczkę no i może talia mi nieco zanikła i pupcia ciut większa (ale to wg mnie ;-) ) Jak ktoś patrzy z przodu albo od tyłu to mówi, że nic nie widać... :-(To pewnie też cieszysz się jak ja z dodatkowych kg ?
reklama
NeSSi
Moderatorka