reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oj, tez mam ten problem :crazy: jak widze swoje uda w lustrze wygladam tak :szok:

he he, dołączam do klubu.

Laski od 12tej do teraz miałam 7 skórczy dół brzucha mnie boli, boki i pachwiny.
Nie wiem ile może być braxtonów szaleńców. Na porodowe to za lekkie na braxtona za mocne :szok:
Oooo ooooo, chyba do 10 na dobę może być. Brałaś no-spe, magnez?

Ja z jednej strony pochodziłabym po sklepach dziecięcych a z drugiej jak ma mi chłop marudzić nad uszami "ile jeszcze to potrwa" to w sieci spokojnie sobie pooglądam i wybiorę.

no tak..z tymi chłopami to różnie bywa :tak:
Ja np z ubranek dużo rzeczy pozamawiłam z anglii i ze stanów...dużo ładniejsze niż u nas a i cenowo można coś okazyjnie znaleźć :tak:

Laski od 12tej do teraz miałam 7 skórczy dół brzucha mnie boli, boki i pachwiny.
Nie wiem ile może być braxtonów szaleńców. Na porodowe to za lekkie na braxtona za mocne :szok:

ooo nie to chyba za duzo na braxtony...i one nie powinny być bolesne...leż i nospe weź ...można nawet i 2-3 na raz forte wziasc ...może pomogą !

Ja ze skurczami walczę od początku sierpnia. Tylko że mnie przy tym brzuch nie boli, czasem boki. Moja ginka mówiła że nie może być więcej niż 10 w ciągu dnia i nie więcej niż 5 na godzinę to jeszcze jest podobno norma. Ale lepiej zadzwoń do gina bo bardziej niepokojący jest ból w dole brzusia.

Braxtonów do 10 może być. 3 No-spy można brać spokojnie. Ja tylko wiem, że te skurcze z biegiem ciąży mogą być bardziej bolesne, ale nie powinny chyba być tak bolesne, że aż stresa kobiecie dają..

Mi pomaga magnez na te skurcze weź od razu 3-4 tabletki to może ustaną, jak nie to lepiej niech gin sprawdzi czy się szyjka nie skraca. trzymam kciukasy żeby przeszło. A i najlepiej jest się położyć na lewym boczku i leżeć dopóki nie ustaną.

reklama
Do góry