reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Nom tak bo kazda moze zaczac rodzic 2 tyg , przed terminem a nawet powinna ZYCZE TEGO KAZDEJ Z NAS bo dzidzi jest o czasie i wszystko gitara :-):-):-) wiec apel DO KOCHANYCH DZIECIACZKOW 2 tyg przed terminem wyskakiwac to jest wasz czas !!!!!! HEHE mi sie marzy zeby igorek na swięta był z nami :D:D:D:D:-)
Też bym chciała 2 tyg przed czasem;-) Ale chcieć to se mogę:-)

Lilijka cieszę się, że wszystko dobrze, zastanawiam się tylko czemu lekarze tak się mylą i fundują nam tyle stresu. Nie ty piewsza miałaś takie przeboje przecież.
Kulaszusza u mnie cellulit okropny, właśnie na udach i pupie. Nie mogę na siebie patrzeć. Wcześniej też miałam, ale nie aż taki. Obyście miały rację i częściowo zmaleje po porodzie.
Ja w obwodzie brzuszka jakiś czas temu miałam 106cm, teraz pewnie więcej. Rozstępy znalazłam na bokach, ale nie wiem czy to nowe, są mało widocznie. W pierwszej ciąży miałam gdzieś wygląd pociążowy, teraz trochę bardziej się tym martwię, bardzo bym chciała wrócić do formy, nawet lepszej niż przed ciążą.
Maggie nie bardzo rozumiem wiadomość od Ciebie o energetyce. Mnie poinformowano, że jak złożę w tym roku wniosek (muszę mieć pozwolenie na budowę), to w przyszłym roku zrobią projekt, a dopiero w następnym postawią stację transformatorową fizycznie. Jeśli chcę wcześniej być może pozwolą pociągnąć tymczasowo z jakiegoś słupa, ale na własny koszt (a to duuuuuży koszt).

kopciuszku dobry ten twój mąż:)
kulaszusza to wymiary dosyć podobne mają nasze dzieci. Może Twoje Maleństwo będzie długie (to do tych długich nóżek), bo u mnie to nie ma po kim odziedziczyć wysokiego wzrostu.
Ja to byłam dobrym dzieckiem do urodzenia 3300 gram i 54 cm:)
A ja też byłam super do rodzenia bo rodząc się miałam 2500g (z groszami) i niecałe 50cm wzrostu:-) Niestety do dziś niska jestem:sorry:

Ja mam chyba podobną budowę do NeSsi :tak:
Przed ciążą ważyłam 48kg przy 170cm wzrostu, teraz mam 59kg :szok: Bunio malutki 86cm i nisko osadzony :confused2:
Póki co też nie mam jeszcze rozstępów... a stosowałam dużo specyfików: na początku Pharmaceris (był ok i zamierzam do niego wrócić :tak:), później Mustella (strasznie męczył mnie jej zapach i za gęsta konsystencja jak dla mnie - mam niestety jeszcze pół opakowania, ale już jej nie używam :no:), teraz jestem na etapie Fissana (jak dla mnie jest za tłusty i też ma średni zapach, no ale zmęczę go do końca ;-) )

zdrzemnelam sie na chwile a wy kilka stron nastukalyscie !!

cherie bidulo az mi cie zal ... lez sobie i wytlumacz tej twojej malusiej ze to jeszcze nienajlepszy pomysl zeby opuszczac brzuszek !! i przekaz jej pozdrowienia od cioci mei - niech tam siedzi bo jak wyjdzie to bedzie tego zalowac /tu mamy tak zimno i mokro a tam taki fajny swiatek!!/

co do rozstepow to ja na szczescie mam spokoj ale ciagle stosuje perfecte i mi sie ona podoba /nie jest za tlusta/

co wy tam jeszcze pisalyscie ?? kurcze nie pamietam ...

reklama
Do góry