grudnióweczka
Fanka BB :)
Grydor - a po bokach Cię kłuje czy na środku? Bo mnie albo kłują jajniki, albo mnie dzidzia drapie pazurami.. Może mamy to samo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja byłam strasznie przerażona do końca pierwszego trymestru i co chwile sprawdzałam czy nie krwawie chociaż nie miałam żadnych poronień, ale moja mama poroniła 8 razy przed pierwszym dzieckiem a później miała straszne problemy z drugą ciążą czyli ze mną a moja siostra żeby było jeszcze mało nie może mieć dzieci urodziła się ze szczątkową macica!!!Wiec moje pierwsze tygodnie były straszne do teraz jestem przerażona że coś sie stanie ale staram się o tym nie myśleć i być optmistką, mam bardzo dobrego i przyjemnego lekarza wiec musi być wszystko dobrze!!!
Czekam z niecierpliwością co tam będzie u Ciebie Georgina!
Kulaszusza - może razem powitamy nasze Maluszki, miło widzieć kogoś na pierwsze dni grudnia )
Marzka283 - mamy wizytę w ten sam dzień Oby to było dobry dzień..
Dziewczyny ja mam takie inne pytanko. Czy używacie coś na rozstępy i jeśli tak to z jakiej firmy? Ja na razie kupiłam sobie Babydream, bo nie znalazłam nic innego. Znacie może jakieś inne preparaty, żeby dało się uniknąć rozstępów? Od którego tc. używacie ich????
Juz tam sie kiedys temat rozstepow przewinal i pisalysmy, ze duzo robia predyspozycje genetyczne i czasem nawet smarowanie najlepszymi specyfikami nie uchroni przed rozstepami. Warto jednak nawilzac i natluszczac skore na brzuchu i niw tylko. Dziewczyny pisaly, ze uzywaja oliwki z tego co pamietam, u moich lipcowek powodzeniem cieszyla sie Mustella, ja uzywalam zwyklych balsamow do ciala i ani pol rozstepa nie mam po Alku, teraz tez smaruje sie maslem z pestek winogron i miodu na przemian z balsamem z Avonu. Licze, ze i tym razem wywine sie rozstepom