reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
jej zeby te Jutki Juniorki tylko byl zdrowe....
nawet nie wiedzialamze jutka z kielc pochodzi,...bo ja tez...

a co do twardnenia i skurczy to skurcze trwaja tak kolo 30 sekund, a twardnienie czasami mnie trzyma kilka godzin..;/
takze kopciuszku polez obie toszke i odpocznij...

zmykam troche z mezem pogadac..
bo ostatnio spedzam wieczory przed lapkiem a on przed swoim...
moze czas zajac sie troche soba nawzajem bo moze niedlugo niebedziemy mieli na to czasu...
a potem kapiel i spanko bo juz mnie scina pomalu..
dobranoc:-)

jej zeby te Jutki Juniorki tylko byl zdrowe....
nawet nie wiedzialamze jutka z kielc pochodzi,...bo ja tez...

a co do twardnenia i skurczy to skurcze trwaja tak kolo 30 sekund, a twardnienie czasami mnie trzyma kilka godzin..;/
takze kopciuszku polez obie toszke i odpocznij...

Tak tylko ja nie czuje zebym miala skurcze,mi dzis po prostu zrobil sie na chwile twardy brzuch i to wszystko,za momencik przeszlo i teraz jest narazie ok.

arabella- Twoja starsza córeczka tak ślicznie ma na imię, strasznie mi się podoba imię Michalina, Michalinka, Miśka, Misia, ale mam synka Michałka i chyba byłoby przegięcie mieć Miśka i Miśkę, dlatego będzie Hania , a do synka mówię czasami Michalinka

Dzięki! Mieliśmy imię wybrane dla chłopca - Michał. I ta Michalina to tak z braku laku. Teraz nie wiem kto będzie, ale Michał mi się podoba i nie miałabym nic przeciwko, żeby tak dac na imię. Mój szwagier ma Kamilę i Kamila a jak się miało urodzić trzecie to wszyscy się śmiali, że będzie Kamilątko.
A jak u nas będzie dziewczynka to może właśnie Hania!

reklama
wiecie tak sie jeszcze zastanawialam ... skoro nie potrafie nic wymyslic z tanim mieszkankiem w opolu to moze wyciagniemy od jutki ile placi za hotel i zrzucimy sie jakos i przynajmniej kilka dni z dziewczynkami dostanie w prezencie od nas ??

ja nie moge ... samobója strzelili !!!! ide to wylaczyc bo wstyd ...

Do góry