reklama
G
Georgina
Gość
A ja jem i jem Obiadek dwudaniowy, Łaciatą, mandarynki a potem talarki sobie piekłam bo mnie naszło Czas na prysznic i Na wspólnej Mój w pracy, dopytuje co jakiś czas ''Co tam u moich kobietek słychać?'')
Muszę sobie w pt soczewki nowe kupić bo 11ego skończyła mi się ważność poprzednich i chodzę bez. Jak ściągnęłam soczewki po ładnych kilku dniach noszenia (bo nie ściągałam codziennie, nie trzeba) to potem ciężko było wzrok przyzwyczaić do normalnego widzenia. Kurde i nie ma jak soczewki, tak to nie widzę za dobrze (tzn z bliska widzę, ale krótkowidz jestem). Byle do pt;D
Muszę sobie w pt soczewki nowe kupić bo 11ego skończyła mi się ważność poprzednich i chodzę bez. Jak ściągnęłam soczewki po ładnych kilku dniach noszenia (bo nie ściągałam codziennie, nie trzeba) to potem ciężko było wzrok przyzwyczaić do normalnego widzenia. Kurde i nie ma jak soczewki, tak to nie widzę za dobrze (tzn z bliska widzę, ale krótkowidz jestem). Byle do pt;D
obysmy jutro mialy lepszy dziennn;-)idę leżeć bo mnie mąż udusi muszę jutro przetransportować się z laptopem do sypialni
dobranoc Wam!
ja podziwiam wasze ubranka i jutro tez dorzuce kilka swoich skarbow:-)
niestety moj maz na mnie krzczy jak kupuje nowe bo twierdzi ze mam juz duzo...
a mi ciagle malo
nawet sobie samej mi szkoda kupywac a jemu wszystko
niestety moj maz na mnie krzczy jak kupuje nowe bo twierdzi ze mam juz duzo...
a mi ciagle malo
nawet sobie samej mi szkoda kupywac a jemu wszystko
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Zle, typu ze same bzdury opowiadaja, muzyka do bani i ogolnie poziom zaden odkad sie pozmienial sklad redakcyjny. W sieci slucham, nie mam jak inaczej :-)
sklad redakcyjny jest rewelacyjny ... rzeklabym bezbledny !! baron, stelmach, metz, strzyczkowski, kandereit, mann, choma, wrona, orzech a wszystko pod wodza wspanialej kobiety - magdy jeton /nie wiem jak sie jej nazwisko dokladnie pisze/ muzyka jest jedyna w swoim rodzaju /bez nudy, zbednego popu i staroci, duzo muzyki alternatywnej, nowych twarzy na scenie muzycznej i klasyki bedacej klasa sama dla siebie/ ja sie jeszcze z trojka nie nudzilam ... no moze nie wszystkie audycje bardzo lubie ale wiekszosc napewno !!
G
Georgina
Gość
Dostałam odp. od Jutki - miło, że odpisała
Hej,
Dziewczynki walcza z calych sil, udalo im sie juz troszke przybrac na wadze, jedza, trawia, oddychaja same - czasami maja bezdechy. Anastazja ma anemie i w nocy przetaczali jej krew - zobaczymy jakie beda dalej wyniki. Amelka narazie jeszcze anemi nie ma i oby nas to ominelo.
Jestem teraz z nimi caly czas, ale nie wiem jak dlugo bede mogla tu zostac.
A ja czuje sie wyczerpana. Szczesliwa z powodu tego, ze mam dwie cudowne coreczki i zalamana, ze musza przechodzic przez to wszystko.
Hej,
Dziewczynki walcza z calych sil, udalo im sie juz troszke przybrac na wadze, jedza, trawia, oddychaja same - czasami maja bezdechy. Anastazja ma anemie i w nocy przetaczali jej krew - zobaczymy jakie beda dalej wyniki. Amelka narazie jeszcze anemi nie ma i oby nas to ominelo.
Jestem teraz z nimi caly czas, ale nie wiem jak dlugo bede mogla tu zostac.
A ja czuje sie wyczerpana. Szczesliwa z powodu tego, ze mam dwie cudowne coreczki i zalamana, ze musza przechodzic przez to wszystko.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z twardniejacym brzuchem???Mnie dzisiaj zlapalo takie cos ale trwalo to tylko jakies 30 sekund,jak jest u tych ktorym twardnieje?Dlugo to trwa?Ja juz chyba glupieje ze cos mnie bierze.
Niezla pamiec
Ja mialam podwojnego kokosa i wtedy tylko takie polecali
No wlasnie twoj maz poszedl na mecz???A kibice mieli nie isc!Pozatym w taka pogode?
hehe a my dzis sobie uswiadomilismy fakt ze 22 pazdziernika mija 10 lat od naszego "pierwszego razu!!" masakra ile to juz czasu !!! a pamietam to jakby to bylo wczoraj !! a jak mi smakowaly potem nalesniki !!!
Niezla pamiec
Ja kupiłam kokos-pianka-gryka, wielu sprzedawców i znajomych mi mówiło, że na początek należy położyć dziecko na gryce, nie na kokosie, kokos jest twardy więc jest "na później". Ale nie wiem na kiedy :-)
Ja mialam podwojnego kokosa i wtedy tylko takie polecali
Uduszę was
Zanim ja to nadrobię od rana to mi kręgosłup pęknie a że właśnie skończyłam 3 godzinne prasowanie to już jest po mnie!
Chyba dziś posiedzę do północy bo mój małżonek wybrał się do Chorzowa na mecz!
Borajstwo...nie dość że pewnikiem przegrają to jeszcze tak zmarznie!
No wlasnie twoj maz poszedl na mecz???A kibice mieli nie isc!Pozatym w taka pogode?
G
Georgina
Gość
Gadałam z ginką o tym, to są właśnie skurcze Braxtona. Tyle właśnie na ogół trwają, do pół min. Do 10 skurczy to norma, tzn dopuszcza się tyle max, ale ponad 10 to trzeba Nospę brać i poleżeć.Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z twardniejacym brzuchem???Mnie dzisiaj zlapalo takie cos ale trwalo to tylko jakies 30 sekund,jak jest u tych ktorym twardnieje?Dlugo to trwa?Ja juz chyba glupieje ze cos mnie bierze.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jej zeby tylko dziewczynki zdrowe byly !!! ja normalnie przezywam to niesamowicie !! i jak bym tylko wiedziala jak im pomoc !!!
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
u mnie biało, aż drzewo w lesie się złamało pod ciężarem śniegu!!!
byłam z rana na badaniach, jutro mam dzwonić po wyniki i jak będą złe to od razu się kontaktować z ginem i szpital... a jak dobre to 27 na wizytę.
całą noc nie spałam, budziły mnie skurcze (na szczęście niebolesne i krótkie) a nad ranem mnie śluz zalał, już miałam przed oczami wszystko - że to wody mi odeszły, później, że czop... no masakra, zginę marnie jak się tak będę stresować
To trzymamy kciuki żeby wszystko było ok i nie stresuj się takim wymyślaniem!!!
ja tez sie odezwlam dopiero teraz tzn, ze mam juz nie pisac ?????????:-( jak cos moge zniknac jezeli wam przeszkadzaja takie nowe jak ja
No co ty:-)
Mea ten Pan kurier powinien wylecieć. Ja miałam akcję z panem z poczty w domu wszyscy a on mi zostawia awizo na paczkę.
Zadzwoniłam na pocztę z awanturą, że nie wszystcy mają samochody i że jestem w 7 mieś ciąży i jeździć po paczkę tranwajem i jeszcze kilos z przystanku nieść nie mam zamiaru. Normalnie w godzinę pan był z powrotem z paczką. Co tam należało mu się opr.
:-):-):-)
Dziewczynki rodzę w domu. Właśnie postanowiłam, że tak będzie najlepiej.
U nas w szpitalu mnie nie chcą do CSK Katowice za h... nie pojadę. Znalazłam położną z Mysłowic, która przyjedzie.
Tu się czuję bezpiecznie i mam przeczucie, że to dobry wybór.
Mąż się wściekł, lekarz padnie ale to moje dziecko i mój wybór inie popuszczę.
Za to A. może sobie wybrać imię, ale ja rodzę w domu.
Podziwiam...też bym chciała ale się boję;-)
Dobra nadrobilam was !
Wiec teraz moge napisac ze mam wiesci od naszj Mamuski Jutki
Wyslala mi wiadomosc wieczorem wczoraj ,dzisiaj odczytalam
A wiec kochane Jutka nasza wynajmuje hotel blisko przy szpitalu dziewczynek ,zadna rewelacja ale dla niej sie liczy to ze moze odwiedzac coreczki.
Pisala ze napewno beda tam do poniedzialku bo niewie na ile jej kasy starczy aby placic za hotel.Ale liczy sie to ze wciaz tam jest.
Male maja sie dobrze troszke przybraly na wadze choc jak to z wczesniaczkami bywa maja swoje problemy ,czasami zapominaja ze trzeba oddychac aby zyc,i musza im pomagac.Anastazja ma rowniez duza anemie i w nocy mieli jej przetaczac krew - Juta bardzo sie boi o dziewczynki.Mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko
a to dla Was :"Pozdrow ode mnie wszystkie grudniowki i powiedz im, ze mocno trzymam kciuki zeby ich malenstwa byly zdrowe i o czasie, oczywiscie za Ciebie tez trzymam mocno kciuki i sciskam jeszcze mocniej! Poki co jestem z dziewczynkami caly czas i nawet nie mam czasu wejsc na forum, ale jestem z Wami myslami.
Buziaki"
Super że wszystko ok
U mnie też masakra z tym stresem...... a 5 listopada mam prawko Uważam, że osoby, które wiele razy zdawały to chociaż mają to wyćwiczone hehe:-)
To ja będę cały dzień za ciebie kciuki trzymać!!!
życzę powodzenia podczas połogu-to 6 tygodni
Moja teściowa powiedziała mi kiedyś że po pierwszym dziecku nawet 3 tyg nie wytrzymali:-)
a to twoj malzonek nie bojkotuje meczu ?
Kibice nie bojkotują samego meczu tylko PZPN!
A że bilet załatwiał szwagier już jakiś czas temu to czemu miał nie jechać? Szczególnie że to ostatni mecz na Śląskim:-)