reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

..maz wreszcie wrocil z pracy musze go wyslac na zakupy...
bo u nas brak pradu rowna sie brak kuchenki...i brak obiadu...
a chlebek mie sie rano skonczyl i siedze caly dzien na ciastkach i joguratch..
ehhhh zly dzien dzis mam....

reklama
jesli chodzi o materacyk do lozeczka to juz sama nie wiem jaki jest najlepszy,,,, co osoba to inna opinia.... ja juz zglupialam

Ja kupiłam kokos-pianka-gryka, wielu sprzedawców i znajomych mi mówiło, że na początek należy położyć dziecko na gryce, nie na kokosie, kokos jest twardy więc jest "na później". Ale nie wiem na kiedy :-)

Uduszę was:wściekła/y:
Zanim ja to nadrobię od rana to mi kręgosłup pęknie a że właśnie skończyłam 3 godzinne prasowanie to już jest po mnie!
Chyba dziś posiedzę do północy bo mój małżonek wybrał się do Chorzowa na mecz!
Borajstwo...nie dość że pewnikiem przegrają to jeszcze tak zmarznie!

Zanim ja to nadrobię od rana to mi kręgosłup pęknie a że właśnie skończyłam 3 godzinne prasowanie to już jest po mnie!
a najgorsze będzie jak się przeziębi i będziesz musiała koło niego chodzić i mu leki podawać:-D

a to twoj malzonek nie bojkotuje meczu ?

reklama
w morde jeza!!
przespalam sie dwie godzinki wstalam i mowie a pocztam co tam nabazgraly a u pradu nie ma..
i dopiero nam wlaczyli...net to nic ale w domu mamy ogrzewanie elektryczne..i siedzialam pol dnia pod pierzynka...
juz nie moge na tej pipiduwie...
napadalo ponad 20cm sniegu...
skurcze niby minely ale brzuchol mam twardy jak skala i maly cos nie skacze jak zawsze...
poczekam do wieczora jak nie pusci to musze dzwonic do lekarki..
nic sporbuje was troszke nadroic...

Słońce, mi też strasznie twardnieje, skurcze przechodzą ale brzuch taki napięty :-( Mała miała czkawkę jakiś czas temu a tak to kopnie raz na godzinę i tyle :hmm:

Do góry