reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszku, nie wiem jak to jest do końca z tym twardnieniem brzucha - ja mam cały czas twardy, przechodzi na jakieś 2-3 godziny po fenoterolu. mam nadzieję, że przestanie się spinać bo już też się martwię...

Kopciuszku, nie wiem jak to jest do końca z tym twardnieniem brzucha - ja mam cały czas twardy, przechodzi na jakieś 2-3 godziny po fenoterolu. mam nadzieję, że przestanie się spinać bo już też się martwię...

Ty to kochana uwazaj na siebie i nie wychoc z łozka:tak:wiem ze ciezko jest wylezec ale ty nie masz do kogo wstawac,my nigdzie sie nie wybieramy;-)dbaj o siebie bo sama widzisz jak to potem jest;-)musi byc dobrze;-)

a mnie chyba wlasnie zlapaly skurcze,,, jakies takie dziwne... brzuch mi stwardnial i bolec zaczelo... do tego moje kosci lonowe nie daja mi spokoju juz od dluzszego czasu... ni sie przekrecic ni noge podniesc,,,, masssakra

a nastroj nadal mam taki nijaki.....:crazy:

a mnie chyba wlasnie zlapaly skurcze,,, jakies takie dziwne... brzuch mi stwardnial i bolec zaczelo... do tego moje kosci lonowe nie daja mi spokoju juz od dluzszego czasu... ni sie przekrecic ni noge podniesc,,,, masssakra

a nastroj nadal mam taki nijaki.....:crazy:

na nastroj dobra jest CZEKOLADA !! na bol kosci lonowej chyba pozostaje lezenie !!! mnie najbardziej boli rano jak wstaje z lozka

ja zamarynowalam karczek i jutro czeka mnie pieczenie :D juz mialam takiego smaka na karczycho ze szok !!

a teraz chyba skoncze temat prasowania bo mi tego zostalo z poltorej reklamowki :) pojdzie szybko mam nadzieje :D

no jak mnie to pierwszy raz złapło jakies 6 tyg temu to trzymało mnie przez cały dzien przez moj spacer prawie 3 godziny i popedziłam do gina za dwa dni i z szyjka było ok i nadal jest mnie to łapie kilka razy dzienie ale trzyma dosc długo czasami az tak nieprzyjemnie ciagnie w dól i wtedy biore sobie ze dwie nospy i troche poleze
u jednej kobitki to wpływa na szyjke u innej nie z tego co widze
Cherie badz dobrej mysli niedługo fenoterol zacznie działac na całego trzymam kciuki

kto wie moze cos sie uda wykrzesac w sprawie pokoiku dla jutki ... trzymajcie kciuki ... napisalam do niej na nk zeby sie okreslila czy taki pomysl by jej odpowiadal ... zawsze to jakies wyjscie taniej niz w hotelu !! poczekam co odpisze !!

reklama
ja zamarynowalam karczek i jutro czeka mnie pieczenie :D juz mialam takiego smaka na karczycho ze szok !!

a teraz chyba skoncze temat prasowania bo mi tego zostalo z poltorej reklamowki :) pojdzie szybko mam nadzieje :D

jakie ty pychotki robisz normalnie jak bym była wolno to bym sie zakreciła koło ciebie hahahahahaha:laugh2:

Do góry