reklama
w morde jeza!!
przespalam sie dwie godzinki wstalam i mowie a pocztam co tam nabazgraly a u pradu nie ma..
i dopiero nam wlaczyli...net to nic ale w domu mamy ogrzewanie elektryczne..i siedzialam pol dnia pod pierzynka...
juz nie moge na tej pipiduwie...
napadalo ponad 20cm sniegu...
skurcze niby minely ale brzuchol mam twardy jak skala i maly cos nie skacze jak zawsze...
poczekam do wieczora jak nie pusci to musze dzwonic do lekarki..
nic sporbuje was troszke nadroic...
przespalam sie dwie godzinki wstalam i mowie a pocztam co tam nabazgraly a u pradu nie ma..
i dopiero nam wlaczyli...net to nic ale w domu mamy ogrzewanie elektryczne..i siedzialam pol dnia pod pierzynka...
juz nie moge na tej pipiduwie...
napadalo ponad 20cm sniegu...
skurcze niby minely ale brzuchol mam twardy jak skala i maly cos nie skacze jak zawsze...
poczekam do wieczora jak nie pusci to musze dzwonic do lekarki..
nic sporbuje was troszke nadroic...
a ja umieram na ból kręgosłupa:-(
ale za pół godzinki będę miała męża przy sobie
widzę,że pora serialowa trwa bo na forum mały ruch:-)
a mi sie akurat przysneło i czuje sie gorzej niz przed drzemka
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nie jest tego jakos mega duzo wiec damy rade ... ja tez nadrabiam !!
No wciaz boli ,mam trudnosci ze wstawaniem z przekreceniem sie z boku na bok i chyba z dnia na dzien jest coraz gorzej albo ja juz tym zmeczona jestem moze ,niewiem !tydzien temu zaczynalo mnie pobolewac i mowilam mu na wizycie po zbadaniu kazal lezec i nie chodzi za wiele ....za tydzien mam wizyte wiec na bank mu powiem ze lezenie za wiele nie pomaga bo mnie boli wciaz zobaczymy jeszcze jak bedzie moze minie
gin napewno jest w stanie stwierdzic czy jest ok moze tak twoja uroda ,jeszcze troche i nasze dziedzie jak wyjda z brzuszków to wrócimy szybko do formy;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
cholera, dopiero teraz zauważyłam, że nie mam prądu w kuchni i łazience! zamrażarka mi się rozmrozi i co ja wtedy zrobię jak przykuta do łóżka jestem?!
a moze sprawdz korki ?? moze cos wybilo ??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dziś po tygodniu abstynencji seksualnej był seksik. Już nie daliśmy radę dłuższej przerwy mieć;D Najważniejsze, że NIC nie boli po seksiku Chyba ten tydz. przerwy był potrzebny mojemu organizmowi
hehe a my dzis sobie uswiadomilismy fakt ze 22 pazdziernika mija 10 lat od naszego "pierwszego razu!!" masakra ile to juz czasu !!! a pamietam to jakby to bylo wczoraj !! a jak mi smakowaly potem nalesniki !!!
hehe a my dzis sobie uswiadomilismy fakt ze 22 pazdziernika mija 10 lat od naszego "pierwszego razu!!" masakra ile to juz czasu !!! a pamietam to jakby to bylo wczoraj !! a jak mi smakowaly potem nalesniki !!!
Mea czy my wszystkie rocznice musimy mieć do siebie zbliżone??
my pierwszą randkę mieliśmy 21.10
ale pierwszym razem się nie skończyło bo byliśmy w ...pracy na nocce
mea nie odpuszcaj mu tego..aa zadzwonilam do dpd z pytaniem jak wyglada procedura dostarczenia przesylki ... zgrywalam slodka idiotke co czeka na kuriera i nie wie czy ma cos podpisywac czy nie i takie tam ... no i pan mi powiedzial ze kurier powinien do mnie zadzwonic upewnic sie ze jestem w domu i dostarczyc przesylke a ja mu mam potwierdzic odbior !! i ze jak jeszcze nie mam przesylki to do 24h powinna ona dotrzec i takie tam ... wiec poczekam jeszcze do piatku i zadzwonie ze nie mam przesylki bo niczego ni podpisywalam zrobie sobie uzywanie na panu kurierze niech sie debil tlumaczy !!
a tak poza tym to fany pomysl mialas z ta pomoca dla jutki tez poszukam po znajomych...choc wielu osob z okolic nie znam..;/
a co do karmienia nastawiona jestem na karmienie cycem choc jeszcze nie wiem co mnie czeka nie wyobrazam sobie nic innego..
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Akozka ja słucham zetki od zawsze poza tym nie odbiera mi rmf fm
a najbardziej ubolewam nad tym,że nie mam eski
ale radio zet polecam bo mają ciekawe programy, muzyczka fajna i można się pośmiać z tekstów prowadzących
jakoś tak pozytywnie nastawiają do życia
wejdź sobie na stronę radia
ja za to jestem fanka radiowej trojki !!! inne radia moga dla mnie nie istniec maz za to slucha antyradia