Czesc Dziewczyny....pamiętacie mnie jeszcze?....
wpadam tylko zyczyc Wam wszystkiego co najlepsze....zdrówka i zdrowych Pociech.....pozdrawiam ciepło....
Witaj Agnieszko- super, że wpadłaś.....
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wpadam tylko zyczyc Wam wszystkiego co najlepsze....zdrówka i zdrowych Pociech.....pozdrawiam ciepło....
Cześć dziewczyny! Mnie ostatnio pomogła na mdłości sucha bułka. Mam nadzieję, że już niebawem przejdą. Czasem bywają lepsze dni, ale czasem mam problem wyjść do pracy na czas, bo obejmuję muszlę.:-( Ale najlepsze jest to, że mogę bez większych wyrzutów wcinać lody przed snem. No i zaczął się sezon na truskawki.....:-) Pozdrawiam serdecznie.
Podobno przy pierwszej ciąży jest najgorzej, a przy kolejnych z górki. Masz rację joanna82, nic tylko dzieci rodzić.Nie spodziewałam się, że przy tych wszystkich dolegliwościach ciąża może przynieść aż tyle radości. Wiem, że to dopiero początek, ale nie potrafię przejść obojętnie obok sklepu z ciuszkami dla maluszka. Są słodkie!!!!!:-)
Helcia ja co do ciuszkow mam to samo ! Jeszcze troche i zaczne znosic do domu potrzebne rzeczy! Lepiej na raty niz pozniej lapac sie za glowe ze tyle kasy trzeba. A pozatym jak cos zobacze slodkiego to jak ma nie kupic hahahah ! I to jest piekne w ciazy haaaaaaaa!
witam agnieszkaCzesc Dziewczyny....pamiętacie mnie jeszcze?....
Mi truskawki tez sie chyba przejadły ,gdyz maz kupuje juz ktorys dzien ,a ja nawet ich nie sprobowałam.Poprostu nie mam ochoty! Za to arbuza pozeram i brzoskwienie!!!!Mi się przejadły truskawki a mało ich zjadłam tej wiosny:-) Teraz mam sezonik na poziomki, morele i czeresieńki:-)
ZdecydowanieTeż zacznę robić wyprawkę, ale na razie zaczekam. Chciałabym wiedzieć, czy chłopczyk, czy dziewczynka. Ale z tym usg to czasem różnie bywa, z tego co czytałam na forum. Najwyżej zacznę kupować białe, zielone i żółte ciuszki. A resztę wyprawki uzupełnię o różowy lub błękitny, jak już będzie wiadomo.;-) A już mnie tak ciągnie, żeby kupić coś ładnego.
Dziewczyny założyły nowy temat, co warto, a co nie warto kupić. Przyglądam się tej rozmowie po cichu, bo ja najchętniej kupiłabym wszystko, z samej radości kupowania tych ciuszków. A że to moja pierwsza ciąża, więc nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii.
Dziewczynki zmykam ,musze cos ugotowac na obiad.Lece do sklepu po kielbaske ,dzisiaj zrobie zapiekanke ziemiaczana z cebulka i kielbaska. Moj lubi ten czas ciazowy ,bo gotuje konkretnie hahahhah ! Powiedzialam ,"ciesz sie ciesz,bo ja sie dziecko urodzi to zostanie nam zarcie w knajpach ,zanim sie zorganizuje hahahah "
Ja tez walczylam z bolami glowy dobre pare dni ,ale dzieki Bogu przeszło i oby nie wrociło. Zycze zdrowka![]()
Cześć wszystkim:-)
Ja także chciałabym do was dołączyć. Termin mam na 28 grudnia.
Pozdrawiam serdecznie![]()