Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Emwu76.....oj pewnie z tym zawiązaniem nie bedzie tak jak myslisz....ja juz jestem zrezygnowana....porobie badania...i zobaczymy....mysle sobie tak,ze jesli wszystkie wyjda ok to się nie zdecyduje....jesli coś wyjdzie i da się to wyegzekwowac to może bedzie inna decyzja...mam nadzieję ,że zrozumiecie co mam na mysli.....bo ja nie chce przechodzic przez to pieklo kolejny raz....
Gosia urodziła się w 29tyg przec cc.....wazyła 605gram.....nie bede opisywała uczuc które mi wówczas towarzyszyły....21.05.08 w 10tyg odszedł mój "pierwszy" Aniołek....badania były ok....teraz 12.05 musiałam przyjąc do wiadomości ,ze tym razem równiez nie bede tuliła mojego Dzieciątka w ramionach.....samo zycie.....
Ale Wam kochane zycze samych szczęsliwych chwil i rozwiązan.....
Postaram sie do Was zaglądac......i jesli bede w stanie to skromnie mówiąc pomoge.....
Tymczasem trzymajcie sie dzielnie...i pogłaszczcie swoje brzusie......
Gosia urodziła się w 29tyg przec cc.....wazyła 605gram.....nie bede opisywała uczuc które mi wówczas towarzyszyły....21.05.08 w 10tyg odszedł mój "pierwszy" Aniołek....badania były ok....teraz 12.05 musiałam przyjąc do wiadomości ,ze tym razem równiez nie bede tuliła mojego Dzieciątka w ramionach.....samo zycie.....
Ale Wam kochane zycze samych szczęsliwych chwil i rozwiązan.....
Postaram sie do Was zaglądac......i jesli bede w stanie to skromnie mówiąc pomoge.....
Tymczasem trzymajcie sie dzielnie...i pogłaszczcie swoje brzusie......