reklama
G
Georgina
Gość
Dużo zdrówka;*
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Opuchniecia sa normalne ale tylko pod wieczor po calym dniu ! Kiedy wstajesz wypoczeta z rana a masz spuchniete dlonie ,nadgarstki stopy kostki ,obrzeki twarzy to juz normalne nie jest a jezeli dochodzi do tego wysokie cisnienie ,wzrost wagi - maja prawo podejzewac zatrucie ciazowe!
Ja mialam wszzytko co wskazywalo na zatrucie a tego nie miala !
Cherie tez nie ma - !!!!
ja mam dlonie popuchniete z rana prawie zawsze bo spie z rekami pod glowa ale zaraz jak wstane to mi przechodzi !! lekarz mi mowil ze pewnie mam zle krazenie i tak sie dzieje !! gorzej gdyby sie taki stan utrzymywal dlugo !!! a stopy mi puchna jak za dlugo pochodze albo zle siedze /poskrecana i niewygodnie/ dlatego zalecil lezakowanie wtedy jest w miare ok
mea ale jak schodzi to jest ok ,wazne ze jak lezysz to opuchniecia schodza - jakim ja sposobem mialam opuchniecie twarzy tego niewiem ahahhaah wazne ze wyniki wykluczyly zatrucie ciazowe!ja mam dlonie popuchniete z rana prawie zawsze bo spie z rekami pod glowa ale zaraz jak wstane to mi przechodzi !! lekarz mi mowil ze pewnie mam zle krazenie i tak sie dzieje !! gorzej gdyby sie taki stan utrzymywal dlugo !!! a stopy mi puchna jak za dlugo pochodze albo zle siedze /poskrecana i niewygodnie/ dlatego zalecil lezakowanie wtedy jest w miare ok
Twoj gin wie napewno co robi ,wiec jak spuchniesz babka odpoczywaj a bedzie dobrze! jeszcze jak w moczu bialka nie bedzie ( a wierze ze tak bedzie haa ) to juz calkiem luzik
Wiem jedno jak przestalam chodzic i wiecej leze ,moja waga tak nie skacze po 5 kg na miesiac wiec na bank to wiecej wody mi sie odlozylo wczesniej ze zmeczenia i spuchniecia !Teraz od kiedy leze a zre tak samo !!!! To przez 2 tyg przytylam tylko 1 kg - alem byla szczesliwa ahahah Wczesniej kursowalam caly dzien spaceryu takie ze hej i co ??? po 5 kg na miesiac przytulalm !
Laski przestańcie o jedzeniu gadać bo ja się śliną zalewam!!
pytam się męża wyciągając ze zgrzewki ostatnią butelkę wody niegazowanej : kochanie kupiłeś mi wodę??
on: nie, kupiłem tylko sobie bo byłaś na mnie obrażona i nie wiedziałem czy chcesz
pytam się męża wyciągając ze zgrzewki ostatnią butelkę wody niegazowanej : kochanie kupiłeś mi wodę??
on: nie, kupiłem tylko sobie bo byłaś na mnie obrażona i nie wiedziałem czy chcesz
maggie_f
Fanka BB :)
Ten Twój mąż jest bezbłędny - he he.Laski przestańcie o jedzeniu gadać bo ja się śliną zalewam!!
A jak macie ochote na jedzonko to polecam jabłka. Teraz są świeżutkie i pyszne - polecam Ligole. Mój Mały po nich szaleje że szok a i na głoda pomagaja.
marudz marudz ale obys miala inny powod do marudzenia a nie chorobe:-) zdrowka zycze:-)Dobra moj przyszeld do wyra ,ide torche mu pomarudze ze chora asia ! buziaki laseczki
ja sie obijam pranie sie suszy..wiec prasowanko dopiero jutro..
co do opuchlizny to mnie jeszcze nie zlapala, a od 8 tygodni stoje tez z waga...
jutro ide na glukoze i badania...zobaczymy czy wszystko ok..
kto poleci jakas fajna ksiazke??
maggie_f
Fanka BB :)
a co lubisz czytać? z sensacji polecam książki Cobena i Brownakto poleci jakas fajna ksiazke??
a z takich lightowych to super mi się czytało: Jane Fallon - Jak pozbyć się Matthew? albo Lauren Weisberger - Portier nosi garnitur od Gabany i Scigając harry'ego winstona.
Ostatnia edycja:
reklama
On jest unikatowyTen Twój mąż jest bezbłędny - he he.
A jak macie ochote na jedzonko to polecam jabłka. Teraz są świeżutkie i pyszne - polecam Ligole. Mój Mały po nich szaleje że szok a i na głoda pomagaja.
drugiego takiego nie ma