reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Boze ;laski ja spadam ,bo sie zalalam gilami !!!! Ide sie pozalic mojemu troxhe ze chora jestem !!!!;-) Milego wieczoru zycze kochane ! Do jutera!!

reklama
Opuchniecia sa normalne ale tylko pod wieczor po calym dniu ! Kiedy wstajesz wypoczeta z rana a masz spuchniete dlonie ,nadgarstki stopy kostki ,obrzeki twarzy to juz normalne nie jest a jezeli dochodzi do tego wysokie cisnienie ,wzrost wagi - maja prawo podejzewac zatrucie ciazowe!
Ja mialam wszzytko co wskazywalo na zatrucie a tego nie miala !
Cherie tez nie ma - !!!!

ja mam dlonie popuchniete z rana prawie zawsze bo spie z rekami pod glowa ale zaraz jak wstane to mi przechodzi !! lekarz mi mowil ze pewnie mam zle krazenie i tak sie dzieje !! gorzej gdyby sie taki stan utrzymywal dlugo !!! a stopy mi puchna jak za dlugo pochodze albo zle siedze /poskrecana i niewygodnie/ dlatego zalecil lezakowanie :) wtedy jest w miare ok :)

ja mam dlonie popuchniete z rana prawie zawsze bo spie z rekami pod glowa ale zaraz jak wstane to mi przechodzi !! lekarz mi mowil ze pewnie mam zle krazenie i tak sie dzieje !! gorzej gdyby sie taki stan utrzymywal dlugo !!! a stopy mi puchna jak za dlugo pochodze albo zle siedze /poskrecana i niewygodnie/ dlatego zalecil lezakowanie :) wtedy jest w miare ok :)
mea ale jak schodzi to jest ok ,wazne ze jak lezysz to opuchniecia schodza - jakim ja sposobem mialam opuchniecie twarzy :eek::eek: tego niewiem ahahhaah wazne ze wyniki wykluczyly zatrucie ciazowe!
Twoj gin wie napewno co robi ,wiec jak spuchniesz babka odpoczywaj a bedzie dobrze! jeszcze jak w moczu bialka nie bedzie ( a wierze ze tak bedzie haa ) to juz calkiem luzik :)

Wiem jedno jak przestalam chodzic i wiecej leze ,moja waga tak nie skacze po 5 kg na miesiac wiec na bank to wiecej wody mi sie odlozylo wczesniej ze zmeczenia i spuchniecia !Teraz od kiedy leze a zre tak samo !!!! To przez 2 tyg przytylam tylko 1 kg - alem byla szczesliwa ahahah :) Wczesniej kursowalam caly dzien spaceryu takie ze hej i co ??? po 5 kg na miesiac przytulalm !

Laski przestańcie o jedzeniu gadać bo ja się śliną zalewam!!:-D
pytam się męża wyciągając ze zgrzewki ostatnią butelkę wody niegazowanej : kochanie kupiłeś mi wodę??
on: nie, kupiłem tylko sobie bo byłaś na mnie obrażona i nie wiedziałem czy chcesz

Laski przestańcie o jedzeniu gadać bo ja się śliną zalewam!!:-D
pytam się męża wyciągając ze zgrzewki ostatnią butelkę wody niegazowanej : kochanie kupiłeś mi wodę??
on: nie, kupiłem tylko sobie bo byłaś na mnie obrażona i nie wiedziałem czy chcesz
:-D:-D:-D Ten Twój mąż jest bezbłędny - he he.

A jak macie ochote na jedzonko to polecam jabłka. Teraz są świeżutkie i pyszne - polecam Ligole. Mój Mały po nich szaleje że szok a i na głoda pomagaja.

Dobra moj przyszeld do wyra ,ide torche mu pomarudze ze chora asia ! buziaki laseczki
marudz marudz ale obys miala inny powod do marudzenia a nie chorobe:-) zdrowka zycze:-)
ja sie obijam pranie sie suszy..wiec prasowanko dopiero jutro..

co do opuchlizny to mnie jeszcze nie zlapala, a od 8 tygodni stoje tez z waga...
jutro ide na glukoze i badania...zobaczymy czy wszystko ok..
kto poleci jakas fajna ksiazke??

kto poleci jakas fajna ksiazke??
a co lubisz czytać? z sensacji polecam książki Cobena i Browna

a z takich lightowych to super mi się czytało: Jane Fallon - Jak pozbyć się Matthew? albo Lauren Weisberger - Portier nosi garnitur od Gabany i Scigając harry'ego winstona.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry