reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam się!
pogoda do kitu jak zawsze:-(
męża brak:-(
Mea wszystkiego Najlepszego!!:-D
Frida do kupienia w aptece-u mnie w każdej jednej wisi-koszt ok. 25 zł

mdłości wracają? mój gin tłumaczył,że ciąża jest tak duża,że podrażnia żołądek i stąd objawy z pierwszego trymestru-trzeba jeść mniej a częściej i unikać potraw które powodują wymioty lub mdłości:tak:

u mnie nie dość że leje to jeszcze wiatrzysko okropne, aż świszczy!
idę się wysuszyć i wymalować.

u mnie tez jest tak strasznie smutno i buro ... ale olac mam dzis dzien na wypoczynek :D a popoludniu przyjedzie moja przyjaciolka z coreczka /byla naszym swiadkiem na weselu :) i obiecala co roku byc na czas z butelka wina :) w ubieglym roku byla dzien wczesniej a dzis sie tak zlozylo ze my sami swietowalismy troche w sobote wiec aga bedzie dzis :D/

mdłości wracają? mój gin tłumaczył,że ciąża jest tak duża,że podrażnia żołądek i stąd objawy z pierwszego trymestru-trzeba jeść mniej a częściej i unikać potraw które powodują wymioty lub mdłości:tak:

Tak, to samo mam, a chce się jeśc świnstwa hehehe:-D teraz lepiej coś zjeśc bo przy karmieniu piersią zapomnimy pewne smaki;-) ja mam ochotę na pizze:-)

ja wysuszylam wlosy, i teraz musze wyregulowac brwi...juz sie nie moge doczekac az zobacze malego i sobie wymyslam rozne male zajecia ktore mozna wykonac bez wiekszego wysilku...:)ale jeszcze 3 i pol godziny...ehhhh

reklama
Mea-wszystkiego naj..
A ja teraz z innej beczki.

Wiecie , podjelam decyzje ,ze jak tylko nasz Max sie urodzi i bedzie zdrowiutki - a bedzie :-) to odrazu zapisujemy sie na basen.
Sa tam dzieciaczki od 2-3 miesiaca zycia i sa cudowne. Male rybki. :). I moj tez taki bedzie. Cxy ktoras z Was tezo tym myslala?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=e4n8-DtGZHM&feature=related"]YouTube - James Swimming[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=a1wLVmgChOc&feature=related"]YouTube - Baby Swimming - 3 months to 16 months[/ame]

A to moj starszy syn. Mlodszy zacznie ciut wczesniej :)

Załączniki

• Copy of 11102009478.jpg
    Copy of 11102009478.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 22
  • scan0001.jpg
    scan0001.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 23
Do góry