reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

maggie co masz do 13.10 ?? bo ja akurat ta date lubie :D

:-D:-D:-D He he, Tobie się nie dziwię że tą datę lubisz. I do października akurat nic nie mam. Tylko 13 dnia każdego miesiąca staram się uważać na to co robię bo mam taką akcję że albo się wszystko zajefanie układa przez cały dzień albo totalna klapa. Tak więc jestem czujna jak to będzie dziś. :-):tak: Narazie zapowiada się na +.

reklama
Mea wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

Kasiekkr mi też jakoś mdłości wróciły:no: Nie takie straszne jak na początku ale rano mi niedobrze że szok:szok:

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które udają się do gina lub na usg;-) Dawać szybko znać:-)

:-D:-D:-D He he, Tobie się nie dziwię że tą datę lubisz. I do października akurat nic nie mam. Tylko 13 dnia każdego miesiąca staram się uważać na to co robię bo mam taką akcję że albo się wszystko zajefanie układa przez cały dzień albo totalna klapa. Tak więc jestem czujna jak to będzie dziś. :-):tak: Narazie zapowiada się na +.

a cosmy sie komentarzy nasluchali jak zarezerwowalismy sobie taki termin na slub !!! ale ja nigdy przesadna nie bylam wiec olalam sprawe :)

reklama
Do góry