reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

MÓJ MĄŻ : A MOZE JA BYM ZAŁOZYŁ FORUM DLA GRUDNIOWYCH TATUSIÓW A CO HEHE :-)
oczywiscie wiedziałam ze zartuje ale ciekawe o czym by pisali pewnie a moja boli a moja boli tamto to a moja boi sie tego a moja caly czas nalega na to a moja to przesadza a mojej to mi szkoda sie robi itd,....... hehe :-)

A mój by napisał- mam dość:tak::-D:-D bo ja jestem wyjątkowo nieznośna i humorzasta:laugh2: ale co tam, takie moje przywileje.

reklama
a moj by wogole nie pisal...ciagle mi powtarza ze naczytam sie glupot w necie i potem wszystko przezywam i wszytskiego sie:Di twierdzi ze ten internet mnie kiedys zniszczy:)

Witam się z rana. Juz po wizycie. Tak jak myslałam na usg umówiłam się z panem doktorem na inny termin a dzis sprawdzilismy szyjkę- ładnie trzyma:-) I dostałam skierowanie na test obciążenia glukoza, ble.... chyba jutro się wybiorę żeby jak najszyciej mieć to za soba. Ciśnienie ładne, dzidzi też serduszko ładnie bije więc chyba ok. Tylko teraz znów będę odliczać dni do wizyty z usg

Witam, witam
Nie nadrabiam wczorajszego dnia bo nie mam czasu. Czy wydarzylo sie cos szczegolnego? jnp ktoras urodzila? Chyba nie :).

Za pol godzinki musze wychodzic do pracy. Jeszcze tylko dwa tygodnie. Niby fajnie sie pracuje bo przynajmnije miedzy ludzmi ale ja juz czuje nadchodzace zmiany zyciowe i mam ochote posiedziec w domu i przygotowac sie do nich a nie latac do pracy :). Zwykle lenistwo mnie dopadlo mowiaz w skrocie :)

reklama
ja sie witam znad sniadanka :D
weszlam z rana do pokoju i na klawiaturze zastalam pudelko czekoladek i karteczke "bo kwiaciarnie o 5 rano byly jeszcze zamkniete" :) kochany ten moj mezczyzna :D

2 lata temu o tej porze to ja juz konczylam fryzure robic i stresiol byl straszny !! ale piekny byl ten dzien :D

ale słodko, szczęściara! podziel się :laugh2:

Do góry