W
wika_20
Gość
Ok ostatnia próba jak teraz nie wyjdzie to juz nie katuje z tymi napisami i z tymi suwakami ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BRAVO widze ze sie udalo
ja też wychodzę z założenia,że trzeba się teraz najeść na następne pół roku-tylko te mdłości nie pozwalają poszaleć:-(Tak, to samo mam, a chce się jeśc świnstwa hehehe teraz lepiej coś zjeśc bo przy karmieniu piersią zapomnimy pewne smaki;-) ja mam ochotę na pizze:-)
ja przytyłam 6 kg i ostatni posiłek jem około 19 a jednak mam problemy z żołądkiem-dziecko wchodzi wysoko między żebra i jest jak jestale ja duzo nie jem, nawet kolacje jem 2 do 3 godz przed snem..a coraz bardziej mi niedobrze..od 8 tygodni stoje z waga...przytylam 10 kg i tak zostalo...nie wiem tez czy to dobrze...w piatek wizyta musze zapisac o co mam zapytac..
poprawilam ststystyke i co sie okazuje u nas chlopcy w natarciu !!! stan jest 30 do 37 dla chlopakow i 9 niespodzianek
no to dziewczynki beda mialy wiekszy wybor hehe
Dzien dobry dziewczynki ale pogoda u mnie leje wieje i ponuro jak nie wiem ale ja mam wszystko na dzisiaj kupione i nie musze nigdzie wychodzic no tylko do garazu hehe bo ostatnio bylam autem i nie dalam rady wszystkiego naraz przytaszczyc na gore
Mea najserdeczniejsze zyczonka z okazji rocznicy !!!!!!!!
Za wszystkie laseczki ktore maja dzis wizyty i usg trzymam kciukasy fajnie macie hihi ja mam w czwartek kolejna dawke wynikow w poniedzialek wizyte a usg dopiero za 2 tygodnie ale jakos doczekam
Hmm z tym basenem to super tez sie zastanawialam chyba u mnie w miescie cos takiego znajde to na wiosne bym poszla ale bylaby frajda hihi a tatus by krecil nas chyba ze akurat wyplynie...
Ja cos dzis spac nie moglam bolal mnie brzuchol ale chyba raczej taki bol na niestrawnosc albo jakby mi cos zaszkodzilo a nie ciazowy bo dzis jak reka odjal.
Musze dzis w koncu ogarnac w tym domu poscierac kurze i poodkurzac a nie chce mi sie ze hej....