reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dzien dobry dziewczynki ale pogoda u mnie leje wieje i ponuro jak nie wiem ale ja mam wszystko na dzisiaj kupione i nie musze nigdzie wychodzic no tylko do garazu hehe bo ostatnio bylam autem i nie dalam rady wszystkiego naraz przytaszczyc na gore;)
Mea najserdeczniejsze zyczonka z okazji rocznicy !!!!!!!!
Za wszystkie laseczki ktore maja dzis wizyty i usg trzymam kciukasy fajnie macie hihi ja mam w czwartek kolejna dawke wynikow w poniedzialek wizyte a usg dopiero za 2 tygodnie ale jakos doczekam:)
Hmm z tym basenem to super tez sie zastanawialam chyba u mnie w miescie cos takiego znajde to na wiosne bym poszla ale bylaby frajda hihi a tatus by krecil nas chyba ze akurat wyplynie...
Ja cos dzis spac nie moglam bolal mnie brzuchol ale chyba raczej taki bol na niestrawnosc albo jakby mi cos zaszkodzilo a nie ciazowy bo dzis jak reka odjal.
Musze dzis w koncu ogarnac w tym domu poscierac kurze i poodkurzac a nie chce mi sie ze hej....

ale ja duzo nie jem, nawet kolacje jem 2 do 3 godz przed snem..a coraz bardziej mi niedobrze..od 8 tygodni stoje z waga...przytylam 10 kg i tak zostalo...nie wiem tez czy to dobrze...w piatek wizyta musze zapisac o co mam zapytac..:)
ja przytyłam 6 kg i ostatni posiłek jem około 19 a jednak mam problemy z żołądkiem-dziecko wchodzi wysoko między żebra i jest jak jest:tak:
trzeba przeżyć:tak:

Emwu-zabieraj synka na basen od maleńkości bo ja do tej pory nie nauczyłam się pływać a w tym wieku trochę siara w kółku pływać:-D

reklama
Dzien dobry dziewczynki ale pogoda u mnie leje wieje i ponuro jak nie wiem ale ja mam wszystko na dzisiaj kupione i nie musze nigdzie wychodzic no tylko do garazu hehe bo ostatnio bylam autem i nie dalam rady wszystkiego naraz przytaszczyc na gore;)
Mea najserdeczniejsze zyczonka z okazji rocznicy !!!!!!!!
Za wszystkie laseczki ktore maja dzis wizyty i usg trzymam kciukasy fajnie macie hihi ja mam w czwartek kolejna dawke wynikow w poniedzialek wizyte a usg dopiero za 2 tygodnie ale jakos doczekam:)
Hmm z tym basenem to super tez sie zastanawialam chyba u mnie w miescie cos takiego znajde to na wiosne bym poszla ale bylaby frajda hihi a tatus by krecil nas chyba ze akurat wyplynie...
Ja cos dzis spac nie moglam bolal mnie brzuchol ale chyba raczej taki bol na niestrawnosc albo jakby mi cos zaszkodzilo a nie ciazowy bo dzis jak reka odjal.
Musze dzis w koncu ogarnac w tym domu poscierac kurze i poodkurzac a nie chce mi sie ze hej....

ja też mam ambitne plany na dziś ale może być problem z realizacją jak wczoraj
trzeba się zmobilizować!!

Do góry