No trudno jest się przestawić, a ty tak cały czas plackiem leżysz? czy też trochę chodzisz?na poczatku tez mialam problem a teraz to juz nawet sie leniwa zrobilam
reklama
W
wika_20
Gość
:-)
ooo to prawda hehe plecy bolą od siedzenia i czytania co prawde mam laptopa ale popsuta bateria i z tymi kablami niewygodnie :-( tez mi sie marza jasne pasemka ale postanowilam ze pomaluje sobie wlosy na czarno i teraz zaluje :-( i czekam az odrosna mi swoje :-) poki co to trzeba chodzic z odrostami innego wyjscia nie ma :-( a gdzie chodzisz do szkoly rodzenia ??
Witam się!
Dziewczynki tyle wczoraj napisałyście, że zanim Was nadrobiłam wieczorem to tak mnie plecy i żebra rozbolały, że musiałam się iść położyć. Normalnie nie macie litości
Cherie to ciekawie masz u teściów. Dobrze, że już jesteś u rodziców to trochę odpoczniesz.
Asia cieszę się, że wiadomości po wizycie u ginka pomyślne.
kasiekkrk oj biedny Twój tata, oby ładnie się zrastało.
wika20 witaj wśród nas.
A ja wczoraj cały dzień byłam u swoich rodziców. przy okazji odwiedziłam fryzjera i nareszcie mam jasno na głowie Jak ja siebie lubię w jasnych pasemkach
Mi dzisiaj w nocy Maleństwo musiało na żołądek naciskać, bo jak się przebudziłam to tak mi było niedobrze.A wieczorem tak skakało w brzuchu, że aż się dziwiliśmy, że ma jeszcze tyle miejsca na takie zabawy.
Dzisiaj po południu kolejne zajęcia w szkole rodzenia, będziemy się uczyć oddychać
ooo to prawda hehe plecy bolą od siedzenia i czytania co prawde mam laptopa ale popsuta bateria i z tymi kablami niewygodnie :-( tez mi sie marza jasne pasemka ale postanowilam ze pomaluje sobie wlosy na czarno i teraz zaluje :-( i czekam az odrosna mi swoje :-) poki co to trzeba chodzic z odrostami innego wyjscia nie ma :-( a gdzie chodzisz do szkoly rodzenia ??
U nas jest problem z miejscem na stacjonarny wiec zamieniliśmy go na nootebookamea my mamy dwa stacjonarne, jeden Sławka i jeden mój (hmm wniesiony w posagu) Też myśleliśmy po ślubie o laptopie, ale jakoś się nie złożyło. No nic jakoś dam radę
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea my mamy dwa stacjonarne, jeden Sławka i jeden mój (hmm wniesiony w posagu) Też myśleliśmy po ślubie o laptopie, ale jakoś się nie złożyło. No nic jakoś dam radę
hehe mu musimy miec dwa kompy bo bysmy sie delikatnie rzecz ujmujac POZABIJALI !!! a od niedawna moj maz tez mysli o laptopie /a jeszce rok temu nie chcial nawet o tym slyszec !!!/ bo do grania ma playstation wiec komp mu do sieci potrzebny i czasem do jakiejs pracki !! a pudlo i monitor zajmuja zdecydowanie za duzo miejsca poza tym spodobalo mu sie laptopowanie odkad ja zakupilam
W
wika_20
Gość
u nas to samo w kawalerce stacjonarny porazka a tu miejsce dla dzidziusia trzeba szykowac mały kacikU nas jest problem z miejscem na stacjonarny wiec zamieniliśmy go na nootebooka
no wstaje do kibelka do lazienki i zeby cos zjesc..tzn zrobic jedzenie i zjesc je w lozku:-)No trudno jest się przestawić, a ty tak cały czas plackiem leżysz? czy też trochę chodzisz?
a obiady gotuje babcia:-)
i tylko na boku...
z podgietymi nogami...
bo
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
:-)
jeden kabelek to nie problem !!! ja caly czas jade na kablu !! a czasem nawet na 2 jak moj modem odwala maniane i wi-fi nie dziala mi jednak najtrudniej w laptopie przyzwyczaic sie do pada ... kocham moja mysz !!!
wika20 do Szkoły Rodzenia chodzę na lubartowską, bo i tam zamierzam rodzić
mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich
mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich
reklama
No my mieszkamy sami więc nie ma kto gotować, męża cały dzień nie ma, on gotuje w weekendy jak ma wolne.U mnie na razie szyjka się trzyma, rozwarcia brak, ani się nie skraca, tylko brzuszek twardziel i nisko położony.no wstaje do kibelka do lazienki i zeby cos zjesc..tzn zrobic jedzenie i zjesc je w lozku:-)
a obiady gotuje babcia:-)