Za to nadrobi jak jak wyciagna z brzuszka !!!!!!! MOj mały tez zatrzymal sie i przestal rosnac w brzuszku ,teraz ma 8 lat i wcale nie jest najmiejszy w klasie !! haaaaJasne, że najważniejsze jest żeby maluszek prawidłowo się rozwijał ;-) I twoja córcia na pewno zdrowo rośnie :-)
Rozmawiałam niedawno z koleżanką, której córeczka ma hipotrofię asymetryczną :-( i waży w 39tc tylko 2300g... już ma umówioną cesarkę bo córcia wogóle nie rośnie :-(
reklama
Chérie
Mama Danielka
jesteście okropne, jak można ponad 30 stron nabazgrać w jeden dzień? ale już nadrobiłam...
ja od wczoraj siedzę u rodziców, trochę mnie rozpieszczają tylko spać było tragicznie, bo się odzwyczaiłam od tego miejsca, no ale może dziś będzie lepiej.
Mała siedzi mi na pęcherzu chyba, latam siku co pół godziny, w nocy to z 4 razy wstawałam źle mi dziś chodzić, nogi mnie bolą, brzuch ciągnie w dół, skurcze łapią i w ogóle masakra, zaraz się położę i jakąś książkę poczytam.
do przeczytania później, tylko nie rozpędzajcie się tak jak wczoraj
ja od wczoraj siedzę u rodziców, trochę mnie rozpieszczają tylko spać było tragicznie, bo się odzwyczaiłam od tego miejsca, no ale może dziś będzie lepiej.
Mała siedzi mi na pęcherzu chyba, latam siku co pół godziny, w nocy to z 4 razy wstawałam źle mi dziś chodzić, nogi mnie bolą, brzuch ciągnie w dół, skurcze łapią i w ogóle masakra, zaraz się położę i jakąś książkę poczytam.
do przeczytania później, tylko nie rozpędzajcie się tak jak wczoraj
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja musialam zrobic jeszcze jeden remanent na liscie i nie pamietam teraz kto zamawial tygrysa skaczacego na ogonie a kto krecika ??
a prosilam o krecika skaczacego:-)ja musialam zrobic jeszcze jeden remanent na liscie i nie pamietam teraz kto zamawial tygrysa skaczacego na ogonie a kto krecika ??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a prosilam o krecika skaczacego:-)
oki juz jest
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a wam co sie stalo ?? pol godziny i nikt nic nie napisal ??
W
wika_20
Gość
Ja próbuje się tu wbic do was dziewczyny ale nie nadarzam za wami hehe tak piszecie szybciutko ...:-) Która z was ma termin na 14 grudnia ?? pozdrawiam wszystkie piszace,,,,
reklama
przyzwyczaisz sie szybciutko;-)Witam was słoneczny dzień, chociaż przez okno sobie popatrze z łóżeczka, powoli przyzwyczajam się do obecnej sytuacji i do obsługi nootebooka ;-)
mi juz tak smigaja dni co prawda dzieki forum;-)ze nawet bym nie powiedziala ze juz 5 tygodni leze;-)