reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No my mieszkamy sami więc nie ma kto gotować, męża cały dzień nie ma, on gotuje w weekendy jak ma wolne.U mnie na razie szyjka się trzyma, rozwarcia brak, ani się nie skraca, tylko brzuszek twardziel i nisko położony.
nie przejmuj sie moze to uroda;-)
u mnie szyjki brak czesco pochwowa 60% a rozwarcia nie ma wiec leze plackiem;-)
ale z dnia na dzien czue sie lepiej psychicznie bo wem ze maly z dnia na dzien silniejszy;-)
my mamy miszkanie nad tesciami babcia wiec obiadki mam z dolu...
ale juz jakos mam plan dnia:)
wstaje o 6 robie sniadanie dla siebie i meza on do pracy a ja przed kompa i tv i leze caly dzien(dzien dobry tvn, brzydula, na wspolnej hehe pomiedzy tym mtv albo jakas viva) obiad mi przynosza z dolu, wieczorem r0bie tylko kolacje ale odkad leze sa to tylko kanapki:-D
a potm spanie i tak na okraglo:)
w sumie jest zajcie co 6 godzin jeden lek drugi co 8 jest o czym myslec i pamietac;-)

nic dziewczyny fajnie sie z wami pisze i wczuwa w to wszytsko no ale spadam upichcic meżowi obiadek bo niedlugo wraca z pracy :-):-) milego dalszego dnia

Mea ja też nie mam obrazków :-(
No i znowu masz robotę :-D

Oki doki laleczki idę dzieciaki ubrać i do lekarza.
Haha jak mi się powiedziało ubrać :-D:-D:-D
A od grudnia znowu trzeba będzie dosłownie ubrać a nie tylko powiedziać proszę się przebrać :-D

wika20 no naprawdę dobrze, że te trzy szpitale są blisko siebie. Ja lubartowską widzę z balkonu, jaczewskiego też bym widziała, ale drugi blok mi zasłania.
Dobrze, że my opony zimowe mamy kupione, tylko w odpowiednim czasie wymienić. Przegląd zrobiony w sierpniu i o ile nic się nie dzieje to tylko wydatek na paliwo.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry