reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

jeden kabelek to nie problem !!! ja caly czas jade na kablu !! a czasem nawet na 2 jak moj modem odwala maniane i wi-fi nie dziala :)
:) no ale trzeba by pomyslec o jakims nowym z bateria :D moj maz dawno chcial kupic ale oczywiscie ja odwodzilam go od tego pomyslu ze szkoda kasy jak stary jest dobry he a teraz by sie przydal jak juz lezec pozostalo bo brzuszki coraz wieksze i nic za bardzo sie nie da zrobic , co prawda ja juz powoli sprzatam mieszkanie na grudzien zeby w listopadzie miec gotowe :D (oczywiscie chodzi o te wieksze porzadki) hehe

reklama
Natalka ja to mam trzy warianty pasemek i tak robię je na zmianę:) Albo robię same jaśniutkie, albo dwa odcienie blondu, albo jasny blond z takimi wpadającymi w czerwień. Teraz robiłam same jasne, bo ostatnio dwa blondy mi nie wyszły i były za ciemne, ale teraz jestem happy, bo znowu ze mnie blondynka:)
mea po pysznym barszczyku na pewno hemoglobinka skoczy. mi w ciągu 4 tyg. podniosła się z 10,7 na 11,5 też chyba dzięki burakom (tylko w moim przypadku takim w tabletkach).
Jak ja bym chciała mieć laptopa, bo od siedzenia przy normalnym kompie plecki bolą. Niestety przy czekających nas wydatkach to marzenie ściętej głowy.

a mówiłam,że barszczyk to najlepsza rzecz na hemoglobinkę!!!
moka-jeśli to Cię pocieszy to każda z nas ma teraz mnóstwo wydatków:tak:
a co do laptopów to cudowny wynalazek:tak:
ja dostałam swojego od chrzestnego na ślub i na początku było mi ciężko a teraz nie potrafię pisać na normalnej klawiaturze jak do brata pojadę:-D

wika20 do Szkoły Rodzenia chodzę na lubartowską, bo i tam zamierzam rodzić:)
mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy:)
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich:)
no ja zamierzam na staszica :) ale wiesz planowac mozna a czasami nie ma miejsca i jak by nie bylo to jade na lubartowska :)

mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy:)
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich:)
no ja zamierzam na staszica :) ale wiesz planowac mozna a czasami nie ma miejsca i jak by nie bylo to jade na lubartowska :)

cholera ja widze obrazki !!!
a czemu ty nie widzisz ?? wogole zadnych ??

wika20 na lubartowskiej też niewesoło, bo mają remont i jest zamknięte całe I piętro (część oddziału położniczego), więc też nie wiem czy nie będą z lubartowskiej odsyłać.
Natalka pod względem finansowym to dla nas wszystkich teraz jest ciężki czas, no ale Maleństwo najważniejsze, więc nie płaczę, że pieniądze tak idą:)
mea no ja nie widziałam żadnego, zaraz jeszcze raz sprawdzę.

wika20 na lubartowskiej też niewesoło, bo mają remont i jest zamknięte całe I piętro (część oddziału położniczego), więc też nie wiem czy nie będą z lubartowskiej odsyłać.
Natalka pod względem finansowym to dla nas wszystkich teraz jest ciężki czas, no ale Maleństwo najważniejsze, więc nie płaczę, że pieniądze tak idą:)

no ja widzialam nawet po wylogowaniu !! dziwne a specjalnie zmienialam lokalizacje albumu zeby bylo na 100% widac

na dzidzię tez nie żałuję tylko mnie podgążają antybiotyki i auto bo od czerwca coś się dzieje i sporo idzie miesięcznie na to a w tym miesiącu to już w ogóle bo trzeba było opony kupić no i stacja:-D

reklama
:-)
ooo nie wiedziałam no zawsze pozostaje janczewskiego dobrze ze mamy w poblizu te szpitale nie ?:-)

Do góry